Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΕΛΓΕΚΑ: Υπογραφή συμβάσεων για την έκδοση ΚΟΔ ύψους €49,7 εκατ.

ΕΛΓΕΚΑ: Υπογραφή συμβάσεων για την έκδοση ΚΟΔ ύψους €49,7 εκατ.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΕΛΓΕΚΑ: Υπογραφή συμβάσεων για την έκδοση ΚΟΔ ύψους €49,7 εκατ.

Την από 25.07.2019 υπογραφή συμφωνητικού πλαισίου για την έκδοση κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους έως κατά ανώτατο όριο το ποσό των €38.050.000 με την "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ανακοίνωσε η "ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.".

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το δάνειο είναι διάρκειας πέντε ετών, εκδίδεται βάσει των διατάξεων του Ν. 4548/2018 και του Ν. 3156/2003, όπως ισχύουν, και θα κατευθυνθεί στην αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων της Μητρικής εταιρίας "ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.". Το δάνειο θα εκταμιευθεί άμεσα.

Επίσης, την ίδια ως άνω ημερομηνία, υπεγράφη από τη θυγατρική εταιρία "ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε. Αποθηκεύσεις - Μεταφορές - Συσκευασίες" συμφωνητικό για την έκδοση κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους έως κατά ανώτατο όριο το ποσό των €11.650.000 με την "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ", υπό την παροχή εγγυήσεως της Μητρικής εταιρίας "ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.", σύμφωνα με το άρθρο 99 παρ. 3 περ. (στ’) του Ν. 4548/2018, προς εξασφάλιση απαιτήσεων των Ομολογιούχων Δανειστών κατά της "ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε." ως Εκδότριας.

Και αυτό το δάνειο είναι διάρκειας πέντε ετών, εκδίδεται βάσει των διατάξεων του Ν. 4548/2018 και του Ν. 3156/2003, όπως ισχύουν, και θα κατευθυνθεί στην αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων της "ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ Α.Ε.".

Τα ως άνω ομολογιακά δάνεια θα καλύψουν ως αρχικοί Ομολογιούχοι Δανειστές η "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ", η "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", η "ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε." και η "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.", με τους όρους που περιέχονται στα αντίστοιχα Προγράμματα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου μετά συμβάσεων καλύψεως και πρωτογενούς διαθέσεως και ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών που καταρτίστηκαν με τη διοργανώτρια τράπεζα "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ".

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text