Αρχική | Εταιρίες | Κίνδυνος άμεσου λουκέτου στην Altec

Κίνδυνος άμεσου λουκέτου στην Altec

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κίνδυνος άμεσου λουκέτου στην Altec

Σε οριστικό λουκέτο φαίνεται να οδηγείται, σύμφωνα με τις ενδείξεις, η εταιρεία Altec. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής στελέχη της εταιρείας ανακοίνωσαν χθες στο προσωπικό ότι η επιχείρηση αδυνατεί να καταβάλει μισθούς και εισφορές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πληροφορίες, ορισμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί δεσμεύτηκαν καθώς κάποια (ή κάποιες) από τις πιστώτριες τράπεζες έχει καταγγείλει τα δάνεια της επιχείρησης.

Πηγές προσκείμενες στην επιχείρηση αναφέρουν ότι η Altec πλέον δεν διαθέτει διοίκηση, καθώς η πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβουλίου, διορισμένη από την πλευρά των τραπεζών, έχει παραιτηθεί. Εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται σε στάση αναμονής και αναφέρονται στο ενδεχόμενο πολιτικής παρέμβασης, προκειμένου να διασωθούν οι περίπου 80 θέσεις εργασίας της εταιρείας, συμπληρώνει η Καθημερινή. Και συνεχίζει λέγοντας ότι οι ίδιοι κάνουν λόγο για πιθανή εφαρμογή του μοντέλου της Creta Farms, όπου τράπεζες και διοίκηση θα συμφωνήσουν σε μια στρατηγική επίλυσης του θέματος του υπέρογκου χρέους της εταιρείας.

Σύμφωνα με το ίδιο πάντα δημοσίευμα, αν όντως μπει λουκέτο στην Altec θα τεθούν σε μεγάλο ρίσκο κρίσιμα έργα πληροφορικής του δημόσιου τομέα. Μεταξύ αυτών είναι το "Πόθεν Εσχες" του υπουργείου Δικαιοσύνης, το "Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης", το σύστημα Μητρώου πολιτών στο υπουργείο Εσωτερικών, το σύστημα παρακολούθησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (e-ΠΔΕ) στο υπουργείο Οικονομικών κ.ά.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text