Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Profile: Το Axia επέλεξε η First Abu Dhabi Bank

Profile: Το Axia επέλεξε η First Abu Dhabi Bank

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Profile: Το Axia επέλεξε η First Abu Dhabi Bank

H Profile Software ανακοινώνει την επιλογή του Axia Custody από την τράπεζα First Abu Dhabi Bank (FAB) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε).

Με έδρα το Abu Dhabi, το δίκτυο της τράπεζας εξαπλώνεται σε πέντε ηπείρους προσφέροντας διεθνείς συνεργασίες, εξειδίκευση και οικονομική ευρωστία για την υποστήριξη τοπικών και διεθνών επιχειρήσεων. Ως η μεγαλύτερη τράπεζα στα Η.Α.Ε. η FAB επενδύει συνεχώς στους ανθρώπους της και την τεχνολογία ώστε να προσφέρει την πλέον προηγμένη τραπεζική εμπειρία στους πελάτες της καθώς και να ενισχύσει την αναπτυξιακή της πολιτική για τους μετόχους της σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

Μέσω του Axia, η τράπεζα θα επωφεληθεί από την καινοτόμα τεχνολογία, τις web-based δυνατότητες, την αρθρωτή αρχιτεκτονική και τα προσαρμόσιμα workflows, dashboards και reports. Το σύστημα επίσης παρέχει αδιάλειπτη πρόσβαση υποστηρίζοντας τη βέλτιστη διαχείριση της επικοινωνίας πελατών. Αξιοποιώντας τις omni-channel δυνατότητες, το Axia θα επιτρέψει επιπλέον στους πελάτες της FAB να έχουν απευθείας πρόσβαση στη θέση των επενδύσεών τους, στην παραγωγή αναφορών και στην αποστολή instructions μέσω ενός branded user interface με πολυάριθμα widgets, ασφαλές messaging και άλλα εργαλεία.

Η Profile εμπλουτίζει συνεχώς το εύρος των προϊόντων της με νέα χαρακτηριστικά για να εξασφαλίσει ολοκληρωμένη υποστήριξη των αναγκών των πελατών σύμφωνα με τις νέες τάσεις της αγοράς. Το Axia Custody έχει εξελιχθεί για να παρέχει προηγμένη λειτουργικότητα για multi-custodian εργασίες διεθνώς και μια ανταγωνιστική multi-channel εμπειρία πελάτη.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text