Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Με μικρή σήμερα (Τρίτη, 24/9/2019) άνοδο ο ΓΔ επιβεβαίωσε την ανοδική του τάση

Με μικρή σήμερα (Τρίτη, 24/9/2019) άνοδο ο ΓΔ επιβεβαίωσε την ανοδική του τάση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Ικανοποιητική για τους longs ήταν η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να κλείνει με μικρή άνοδο +0,63% (στις 868 μονάδες) με καλό τζίρο 63 εκατ και με τους ευρωπαϊκούς δείκτες με μικρές μεταβολέ κοντά στα υψηλά έτους αλλά οι αμερικανικοί σημειώνουν αυτή τη στιγμή, 10.45 ώρα Ελλάδος, μεγάλη σχετικά πτώση (Nasdaq -1,50%) τείνοντας να μετατρέψουν την ανοδική τους τάση σε πλευρική.

Στο γράφημα βλέπουμε τον ΓΔ να έχει κλείσει σήμερα σχετικά μακριά από το Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών, που αύριο θα ανέβει στις 850 μονάδες, και σχετικά κοντά στο Υψηλό Κλείσιμο 20 ημερών που βρίσκεται στις 875 μονάδες και που εύκολα μπορεί να διασπάσει ανοδικά.

Στρατηγική για αύριο, Τετ, 25/9/19

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από το ΥΚ20 των 875 μονάδων (+0,80%), το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 90% σε 95%.

Για πωλήσεις δεν το βλέπουμε γιατί χρειάζεται μεγάλη πτώση -2,10% για να διασπασθεί το στοπ του ΧΚ20.

Μετοχές

Ανοδικά έκλεισαν σήμερα τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ δυο μετοχές, οι ΕΤΕ και ΦΡΛΚ, έκλεισαν με ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να έκλεισε με μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Θα λέγαμε ότι ήταν η ΕΤΕ η οποία διέσπασε ανοδικά το αγκίστρι της με μεγάλη άνοδο +3,24% αλλά με μέτριο όγκο 4,2 εκατ τεμαχίων.

Τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης  οι, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, ΓΕΚΤ, ΙΚΤΙΝ και ΚΟΥΕΣ, ενώ τείνουν να δώσουν σήματα πώλησης με καθοδική διάσπαση έγκυρης στήριξης οι, ΕΕΕ, ΚΡΙ και ΕΛΛ.

Νέα υψηλά έτους πέτυχε σήμερα μόνον η ΕΤΕ που τις τελευταίες εβδομάδες είναι η leader των τραπεζών και γενικά του ΧΑ.

Νέα χαμηλά τριμήνου σημείωσε σήμερα η ΕΛΠΕ.

Τέλος, σήμερα καμία μετοχή δεν αγοράστηκε επιθετικά (με μεγάλη άνοδο και μεγάλους όγκους) ενώ οι ΜΙΓ και ΕΛΛ πουλήθηκαν επιθετικά με μεγάλες πτώσεις, κοντά στο -3%, και μεγάλους γι αυτές όγκους.

Θα επανέλθουμε αύριο, πιθανόν αργά το βράδυ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text