Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνέχισε και σήμερα (Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019) την από μηνός παραμονή του στο οριζόντιο κανάλι των 850-875 μονάδων

Ο ΓΔ συνέχισε και σήμερα (Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019) την από μηνός παραμονή του στο οριζόντιο κανάλι των 850-875 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Με μικρή μεταβολή στον ΓΔ (+0,47%, στις 866 μονάδες) και μικρό τζίρο (44 εκατ) έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση δείχνοντας ότι οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής εν όψει των όποιων εξελίξεων.

Στο γράφημα βλέπουμε τον ΓΔ να βρίσκεται σε μάλλον bullish θέση, λίγο πάνω από τον ΕΚΜΟ30 των 858 μονάδων και λίγο πάνω από τον μέσον άξονα των 861 μονάδων του μηνιαίου του εύρους του, που σημαίνει ότι είναι λίγο πιο εύκολο να διασπάσει ανοδικά το ΥΚ20 των 876 μονάδων και να προκύψει μεσοπρόθεσμο σήμα αγορών παρά το ΧΚ20 των 850 μονάδων και να προκύψει μεσοπρόθεσμο σήμα πωλήσεων.

 

Στρατηγική για αύριο, Παρασκευή, 27/9/2019

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 876 μονάδες (θέλει 10 μονάδες ή +0,90%), το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 90% σε 95%, ενώ αντίθετα, αν ο ΓΔ κλείσει κάτω των 850 μονάδων (θέλει πτώση 16 μονάδων ή -1,90%), θα μειώσει την έκθεσή του από 90% σε 60%.

Το ΤΧ πούλησε σήμερα σε τιμές κλεισίματος τις λιγοστές μετοχές του ΚΡΙ λόγω καθοδικής διάσπασης της στήριξης των 5 ευρώ.

Μετοχές

Ενθαρρυντικά γραφήματα για αγορές (λόγω γειτνίασης με έγκυρες αντιστάσεις) έχουν οι: ΦΡΙ (η οποία μετά δεκαετή πτώση από τα 20 ευρώ στα προ πενταμήνου 8 λεπτά (σήμερα στα 21 λεπτά) στέλνει ελπίδες στους κατέχοντες και κερδοσκόπους για επαναφορά στις παλαιές δόξες), ΕΥΡΩΒ, ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΚΟΥΕΣ, ΟΛΠ και ΠΕΙΡ.

 

Αντίστροφα, ανησυχητικά γραφήματα για πωλήσεις (λόγω γειτνίασης με έγκυρες στηρίξεις) εμφανίζουν οι, ΕΕΕ, ΕΛΛ, ΣΕΝΕΡ, ΜΥΤΙΛ. ΟΛΘ και ΙΝΛΟΤ.

Νέα υψηλά πέτυχε σήμερα μόνον η ΔΕΗ ενώ νέα χαμηλά τριμήνου σημείωσε η ΚΡΙ που διέσπασε καθοδικά σημαντική στήριξη.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text