Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Creta Farms: Νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής προσφορών

Creta Farms: Νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής προσφορών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Creta Farms: Νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής προσφορών

Της Πέννυς Κούτρα

Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθεται η υποβολή των μη δεσμευτικών προσφορών των ενδιαφερόμενων επενδυτών για την εταιρεία. Εκκρεμεί η ενεχυρίαση των μετοχών των αδελφών Δομαζάκη προς τις τράπεζες.

Μετατίθεται για δεύτερη φορά η προθεσμία υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών εκ μέρους των ενδιαφερόμενων επενδυτών για την Creta Farm.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της εισηγμένης είχε ορίσει την 21 Σεπτεμβρίου ως την καταληκτική ημερομηνία προκαταρκτικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ωστόσο, ατύπως αυτή μετατέθηκε για σήμερα. Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες, δόθηκε εκ νέου παράταση στην όλη διαδικασία έως την προσεχή Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι χθες διεκόπη εκ νέου η Γ.Σ. των μετόχων της Creta Farm, γεγονός που τυπικώς αλλά και ουσιαστικώς, έπαιξε ρόλο στην απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα αγγίζουν τα 10, ωστόσο παραμένει ανοιχτό αν τελικώς εμπλακούν έστω και μη δεσμευτικά στη διαδικασία.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκκρεμεί η υπογραφή ενεχυρίασης των μετοχών των βασικών μετόχων (Μ. Δομαζάκι και Κ. Δομαζάκη) προς τις πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τελική μεταβίβαση είναι δρομολογημένη για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ταυτόχρονα προετοιμάζεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης της Creta Farm μέσω υπαγωγής στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η κατάθεση τοποθετούνταν έως τα μέσα Οκτώβρη, προθεσμία που φαίνεται να υποσκελίζεται από τις εξελίξεις.

Πηγή: www.euro2day.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text