Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ έχασε σήμερα (Τετ, 2/10/2019) βιαίως την σημαντική στήριξη των 850 μονάδων

Ο ΓΔ έχασε σήμερα (Τετ, 2/10/2019) βιαίως την σημαντική στήριξη των 850 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Διαβάστε για το επενδυτικό σεμινάριο της EuroCapital και του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ (εδώ)

Δραματική ήταν η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να κλείνει με μεγάλες απώλειες -3% (στις 835 μονάδες), με μεγάλο τζίρο (94 εκατ) και με εξίσου άσχημη συμπεριφορά από τους ξένους δείκτες.

Στο γράφημα βλέπουμε την σφοδρή, με ένα μεγάλο μαύρο κηροπήγιο και με μεγάλους όγκους, σημερινή καταβύθιση του ΓΔ η οποία από μόνη της μπορεί να δημιουργήσει καθοδική τάση αφού διασπάσθηκε βιαίως ο διπλός πυθμένας – Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών των 850 μονάδων.

Μετά τις σημερινές δυσμενείς εξελίξεις το ΤΧ μείωσε την μετοχική του έκθεση από 90% σε 60% πουλώντας το 1/3 των θέσεών του από κάθε μετοχή.

Στρατηγική για αύριο, Πέμπτη,3/10/2019

Το ΤΧ δεν θα κάνει αύριο πράξεις. Πωλήσεις θα γίνουν σε πολύ περιορισμένο βαθμό εάν γυρισει καθοδικά η πρώτη επόμενη ανοδική αντίδραση του ΓΔ.

Μετοχές

Μόνον μια μετοχή, ο ΣΑΡ, έκλεισε σήμερα θετικά ενώ από τις αρνητικές οι μισές έκλεισαν με μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Οι τράπεζες υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειες (ΔΤΡ -5,87%).

Ανθεκτικότητα με πτώσεις μικρότερες του -1,50% επέδειξαν οι, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΑΠΣ, ΚΟΥΕΣ, ΟΤΟΕΛ, ΕΥΔΑΠ, ΤΙΤΚ, ΓΕΚΤ, ΑΒΑΞ και ΤΕΝΕΡΓ.

Σήματα πωλήσεων με καθοδικές διασπάσεις έγκυρων στηρίξεων έδωσαν σήμερα οι, ΜΥΤΙΛ, ΕΕΕ, ΣΕΝΕΡ, ΕΛΛ και ΕΛΧΑ.

Νέα χαμηλά 3μήνου σημείωσαν σήμερα οι 5 ανωτέρω συν τις, ΚΡΙ. ΕΛΠΕ. ΜΥΤΙΛ, ΟΛΘ, ΜΙΓ.

Ανακοίνωση : χθες Τρίτη, 1/10/2019 ολοκλήρωσαν τις δημοσιεύσεις εξαμηνιαίων αποτελεσμάτων όλες οι εισηγμένες. Θα σας τις δημοσιεύσουμε εντός των προσεχών 10 ημερών μαζί με τον σχετικό σχολιασμό.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text