Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Αδύναμη ήταν η σημερινή (Παρασκευής, 4/10/2019) ανοδική αντίδραση του ΓΔ μετά από 5νθήμερη ισχυρή βύθιση

Αδύναμη ήταν η σημερινή (Παρασκευής, 4/10/2019) ανοδική αντίδραση του ΓΔ μετά από 5νθήμερη ισχυρή βύθιση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Διαβάστε για το επενδυτικό σεμινάριο της EuroCapital και του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ (εδώ)

Δεν μας ικανοποίησε η σημερινή συνεδρίαση καθώς η άνοδος του ΓΔ +0,18% (στις 824 μονάδες) ήταν αμελητέα μπροστά στην προηγηθείσα 5νθήμερη βύθιση μεγέθους -6% ενώ οι συνολικοί τζίροι 61 εκατ) ήταν πολύ μικρότεροι των ημερήσιων όγκων των 90 εκατ της βύθισης.

Στρατηγική για την Δευτέρα, 7/10/2019

Εάν ο ΓΔ κλείσει κάτω από τον τοπικό κυλιόμενο πυθμένα του των 822 μονάδων, το ΤΧ θα μειώσει την μετοχική του έκθεση από 63% σε 50%.

Μετοχές

Οι ανοδικές μετοχές ήταν σήμερα λίγο περισσότερες των καθοδικών ενώ δυο μετοχές, οι ΠΡΟΦ και ΑΤΤ, σημείωσαν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με μια μετοχή, τον ΙΚΤΙΝ, που σημείωσε μεγάλη πτώση κοντά στο -6%.

Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν αξίζει σήμερα τέτοιο τίτλος αφού καμία δεν πέτυχε μεγάλη άνοδο με όγκους μεγαλύτερους της χθεσινής. Αυτό, μεγάλη άνοδος με μεγάλους όγκους,  συνέβη όχι μόνον στις δύο ημερήσιες νικήτριες, ΠΡΟΦ και ΑΤΤ, αλλά και σε όλες τις μετοχές που έκλεισαν ανοδικά.

Μετοχές με bullish γραφήματα : διακρίνουμε μόνον τις ΟΤΟΕΛ και ΚΟΥΕΣ.

Μετοχές με επικίνδυνα γραφήματα για σήματα πωλήσεων με καθοδική διάσπαση χαμηλών διμήνου-τριμήνου. Διακρίνουμε τις, ΙΝΤΚΑ, ΕΛΛ, ΜΟΗ, ΕΕΕ, ΟΛΠ, ΕΥΑΠΣ, ΕΥΔΑΠ.

Καμία μετοχή δεν σημείωσε σήμερα νέα υψηλά έτους ενώ δύο, οι ΕΛΠΟΕ και ΚΡΙ, σημείωσαν νέα χαμηλά έτους.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κανονικά κατά τις 4.0ο0 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text