Quest Συμμετοχών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Κατά το πρώτο εξάμηνο της χρήσης, ο Όμιλος πέτυχε αύξηση των πωλήσεων κατά 12,3% σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2018, φθάνοντας στα € 258 εκατομμύρια.  Το ενοποιημένο EBITDA πέτυχε αύξηση κατά 27% και έφθασε στα €25 εκατ.. Τα καθαρά μετά από φόρους κέρδη έφθασαν στα €10,7 εκατομμύρια (+35,4% σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2018). Όλοι οι τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου σημειώνουν αύξηση, πλην του τομέα των ηλεκτρονικών συναλλαγών (Cardlink) (δείτε εδώ), εξέλιξη που αναμένεται να συνεχιστεί και κατά το β’ εξάμηνο της χρήσης. Εκτιμούμε ότι η αύξηση των πωλήσεων για το σύνολο του έτους θα υπερβεί το 10%, ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους θα κυμανθούν μεταξύ 38 έως 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Γενική Συνέλευση του Ομίλου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, στα γραφεία της εταιρίας, αναμένεται να εγκριθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστική αξίας και η ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και επιστροφή κεφαλαίου  €0,14 ευρώ ανά μετοχή με καταβολή μετρητών. (δείτε εδώ)

Το 6,92% των μετοχών κατέχεται από 27 Αμοιβαία Κεφάλαια (εδώ), ενώ η τάση διακράτησής της είναι έντονα αυξητική. Η συναλλακτική δραστηριότητα σε σχέση με το 2018 έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί και φθάνει στα € 105 χιλιάδες (δείτε εδώ). Για τη μετοχή έχουμε εκφράσει “θετική γνώμη” από την 15/4/2019 (τιμή μετοχής €5,80).

 

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρίας (εδώ). Δείτε συνοπτικό πίνακα αποτελεσμάτων (εδώ).

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text