Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Βιοχάλκο: Ενεργοποιείται και στο real estate

Βιοχάλκο: Ενεργοποιείται και στο real estate

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Βιοχάλκο: Ενεργοποιείται και στο real estate

Με το νέο project στην οδό Πειραιώς, ύψους 117 εκατ., που θέλει να εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις,θα αξιοποιηθούν οι παλιές εγκαταστάσεις που πρωτολειτούργησαν το 1937

Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα με ακίνητη περιουσία άνω του μισού δισ. ευρώ και τώρα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ενεργοποιηθεί περαιτέρω.

Ο λόγος για τη Βιοχάλκο του ομίλου Στασινόπουλου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα θεωρεί ότι τώρα είναι η ώρα να ξεδιπλώσει τον σχεδιασμό του στο εγχώριο real estate, παρουσιάζοντας μάλιστα φιλόδοξα projects στην αγορά, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τονωτική ένεση για μια ολόκληρη περιοχή.

Κι αν το 5* «Wyndham Grand», που τρέχει στο ακίνητο ιδιοκτησίας του ομίλου η Zeus του Χάρη Σιγανού, στην πλατεία Καραϊσκάκη -από τις δύσκολες περιοχές της Αθήνας-, έχει πετύχει από τις υψηλότερες επιδόσεις της αλυσίδας στην Ευρώπη, το ίδιο επιτυχημένο θέλει ο όμιλος Βιοχάλκο και το νέο project στην οδό Πειραιώς.

Το έργο ύψους 117 εκατ. ευρώ, το οποίο ο όμιλος θέλει να εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις, αφορά την αξιοποίηση των παλιών εγκαταστάσεων που πρωτολειτούργησαν το 1937.


Τα σχέδια προϋπήρχαν από το 2008 και αφορούσαν τότε σε μεγάλο βαθμό πολιτιστικές χρήσεις. Τώρα, ο καινούριος σχεδιασμός αφορά την ανάπτυξη ενός σύνθετου τουριστικού, πολιτιστικού, συνεδριακού, ιατρικού, εμπορικού και επιχειρηματικού πόλου.


Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το παρελθόν είναι η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα που θα συνδυάζεται με ένα μεικτό project και το μεγάλο συνεδριακό. Σημειωτέον ότι ορισμένα από τα κτίρια του βιομηχανικού συγκροτήματος με όψη προς την οδό Πειραιώς έχουν ήδη κηρυχθεί διατηρητέα.




Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text