Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Τεχνική Ολυμπιακή: Ξεκινά αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για το Πόρτο Καρράς

Τεχνική Ολυμπιακή: Ξεκινά αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για το Πόρτο Καρράς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τεχνική Ολυμπιακή: Ξεκινά αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για το Πόρτο Καρράς

Η Τεχνική Ολυμπιακή έχει εισφέρει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ A.E. στην εταιρεία με την επωνυμία «T.O INTERNATIONAL HOLDING Ltd».

Η Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε.  ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από επενδυτές, αποφάσισε με γνώμονα το συμφέρον της Εταιρείας, να εισέλθει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με επενδυτή, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τις μετοχές της Πόρτο Καρράς Α.Ε.

Υπενθυμίζεται, συναφώς, ότι η Εταιρεία έχει εισφέρει τις μετοχές της Πόρτο Καρράς A.E. στην εταιρεία με την επωνυμία «T.O International Holding Ltd».

Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα εξέλιξη επί του θέματος, καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η προσπάθεια πώλησης του Πόρτο Καρράς ξεκίνησε στις αρχές του έτους. Τότε η διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής είχε ανακοινώσει πως προχώρησε στην πρόσληψη των Cushman & Wakefield s.r.o. και Profin Management Limited, στις οποίες ανέθεσε να εντοπίσουν επενδυτές «που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν στοιχεία του ενεργητικού της Πόρτο Kαρράς ή της εταιρείας».

Η ακίνητη περιουσία του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς αποτιμήθηκε στα τέλη του 2018 σε περίπου 395 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η αξία της άδειας ανέγερσης 526 πολυτελών κατοικιών εντός του συγκροτήματος. Η συγκεκριμένη άδεια, για την οποία απαιτήθηκαν πολυετείς προσπάθειες, αποτελεί και το σημαντικότερο κίνητρο για τους υποψήφιους επενδυτές.

Προ ολίγων εβδομάδων η Τεχνική Ολυμπιακή υπέγραψε σύμβαση ομολογιακού δανείου έως 45 εκατ. ευρώ και διάρκειας έως 30 μηνών με τη Fortress.

Πηγή: www.euro2day.gr

 

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text