Αρχική | Διάφορα | Τεύχη 2018-2023 (Νο 199 έως Νο 253) | Χ&Α - 210 | Η επενδυτική γνώμη του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Η επενδυτική γνώμη του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Από καιρό σε καιρό, εκφράζουμε συγκεκριμένη “επενδυτική γνώμη” για μετοχές του Χρηματιστηρίου. Η γνώμη μπορεί να είναι θετική, ουδέτερη ή αρνητική. Η γνώμη αυτή εκφράζεται σε άρθρα του περιοδικού “Χ&Α”, ή σε σχόλια που κάνουμε στη συνδρομητική στήλη του “απόλυτου συστήματος συναλλαγών”. Κάθε αρχική γνώμη για κάποια μετοχή καταγράφεται στον παρακείμενο πίνακα. Παράλληλα, όταν υπάρχει αναθεώρηση της γνώμης, αυτή καταγράφεται στον πίνακα και στις σημειώσεις (εδώ), ενώ πάντα παρατίθεται το εδάφιο του άρθρου ή του σχολίου, όπου συνήθως υπάρχει λεπτομερέστερη επεξήγηση της αναθεώρησης. Όλα τα εδάφια, ακόμη και αυτά που καταγράφονται σε συνδρομητικές σελίδες, εμφανίζονται στα τεύχη του περιοδικού, σε μορφή συνδέσμου (εδώ). Οι σύνδεσμοι αυτοί ενημερώνονται κατά τη διάρκεια του μήνα, κάθε φορά που καταγράφεται κάποιο νέο σχόλιο.

Κατά τις προηγούμενες μέρες καταγράφηκαν οι παρακάτω αναθεωρήσεις:

ΜΛΣ: Την 10/10/2019 εκφράσαμε “αρνητική γνώμη” για τη μετοχή της ΜΛΣ, λόγω της μεγάλης πτώσης που σημείωσε κατά τις προηγούμενες μέρες και των υποψιών για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει.

ΑΛΜΥ: Στις 6/11/2019 εκφράσαμε “θετική γνώμη” για τη μετοχή της Αλουμύλ, λόγω των θετικών προβλέψεων που διατύπωσε για την πορεία της εταιρίας ο πρόεδρός της κ. Μυλωνάς.

ΛΥΚ: Στις 6/11/2019 εκφράσαμε “θετική γνώμη” για τη μετοχή της Inform Lykos, λόγω των θετικών θεμελιωδών εξελίξεων στην εταιρία και της αναμενόμενης βελτίωσης των αποτελεσμάτων.

ΟΠΑΠ: 1) Στις 27/5/2019 είχε καταχωρηθεί με “θετική γνώμη”, στην τιμή των 9,10 ευρώ. 2) Στις 6/11/2019, αναθεωρήσαμε τη γνώμη μας σε “ουδέτερη”, λόγω της υποαπόδοσης που εμφανίζει σε σχέση με το Γενικό Δείκτη.

Δείτε τον πίνακα σε περιβάλλον excel εδώ

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text