Αρχική | Ειδήσεις | Εκδηλώσεις - Σεμινάρια | Επενδυτικό Σεμινάριο: Το μέρισμα - Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Επενδυτικό Σεμινάριο: Το μέρισμα - Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επενδυτικό Σεμινάριο: Το μέρισμα - Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Επενδυτικό σεμινάριο του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Η EuroCapital και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ, κάθε μήνα, πραγματοποιούν επενδυτικά σεμινάρια που απευθύνονται προς τους συνδρομητές τους, αλλά και προς άλλους επενδυτές.

Στα σεμινάρια αυτά, εξετάζονται -και γίνεται εκτεταμένη συζήτηση- οι εξελίξεις της οικονομίας, των χρηματιστηριακών αγορών και των εισηγμένων εταιριών και εξετάζονται εξειδικευμένα θέματα επενδυτικής τακτικής και συμπεριφοράς.

Το δεύτερο σεμινάριο από τη νέα σειρά σεμιναρίων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, από τις 10:00 πμ έως τις 2:00 μμ, στα γραφεία του περιοδικού: Χαλανδρίου 6, 153 43, Αγία Παρασκευή (δείτε χάρτη). Η ώρα έναρξης του σεμιναρίου (10:00 πμ) θα τηρηθεί επακριβώς.

Τα θέματα του σεμιναρίου έχουν ως εξής:

  • Το μέρισμα και η σημασία του
  • Οι εταιρίες που διανέμουν μέρισμα
  • Η επανεπένδυση του μερίσματος
  • Η εμπειρία του εξωτερικού

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναλυθεί και να γίνει αντιληπτή η σημασία του μερίσματος που διανέμουν οι εισηγμένες εταιρίες στα χρηματιστήρια. Τί σημαίνει το μέρισμα; Τί μας δείχνει για την εταιρία που το διανέμει; Ποιές εταιρίες διανέμουν μέρισμα σε τακτική βάση; Ποιές είναι οι μακροχρόνιες αποδόσεις των εταιριών που διανέμουν τακτικά μέρισμα και γιατί είναι καλύτερες του μέσου όρου; Τί είναι η επανεπένδυση του μερίσματος και γιατί μπορεί να γίνει μία “πηγή” πλούτου για τους επενδυτές; Ποιά είναι η εμπειρία του εξωτερικού σχετικά με τις εταιρίες που διανέμουν μέρισμα σε τακτική βάση; Πώς συγκρίνεται η μερισματική απόδοση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό;

Παράλληλα, θα γίνουν επισημάνσεις των εταιριών που ξεχώρισαν κατά το προηγούμενο διάστημα και θα συζητηθούν η πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς, οι εξελίξεις στην ελληνική και τη διεθνή οικονομία και οι προοπτικές των επόμενων μηνών.

Στο σεμινάριο θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό για τα θέματα που θα καλυφθούν. Τμήμα του υλικού θα σας αποσταλεί στις 15/11/2019, στο email σας, ώστε να υπάρχει μία επαρκής προετοιμασία για τα θέματα που θα συζητηθούν.

Το κόστος συμμετοχής για τους μη συνδρομητές είναι € 30. Όπως κάναμε πάντα, προσπαθούμε να διατηρούμε το κόστος των σεμιναρίων σε χαμηλά επίπεδα και κυρίως, να υπάρχει ένα πραγματικό όφελος για αυτούς που θα συμμετάσχουν (υψηλή σχέση αξίας προς την τιμή). Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ και για τους συνδρομητές των σελίδων του eurocapital.gr (όριο: ένα σεμινάριο ανά έτος - σε επόμενα σεμινάρια θα παρέχεται έκπτωση 25%).

Εάν είστε συνδρομητής κάποιας από τις παραπάνω κατηγορίες, για να κλείσετε θέση, στείλτε μας email στο xa.eurocapital@gmail.com. Εάν δεν είστε συνδρομητής, θα πρέπει να “αγοράσετε” θέση από το eshop μας (δείτε εδώ). Αφού κλείσετε θέση, θα σας στείλουμε email επιβεβαίωσης.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text