Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Πολύ αδύναμη είναι η σημερινή (Πέμπτης, 7/11/2019) ανοδική αντίδραση της αγοράς με τον ΓΔ να προσπαθεί να επανέλθει πάνω από τον ΕΚΜΟ30

Πολύ αδύναμη είναι η σημερινή (Πέμπτης, 7/11/2019) ανοδική αντίδραση της αγοράς με τον ΓΔ να προσπαθεί να επανέλθει πάνω από τον ΕΚΜΟ30

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Δεν μας ικανοποιεί η σημερινή συνεδρίαση καθόσον η μετά 4ήμερη πτώση 25 μονάδων ή περίπου -3%, ανοδική αντίδραση της αγοράς  είναι πολύ ασθενική με τον ΓΔ να κερδίζει +0,65% ,  στις 865 μονάδες, στις 4,15 μμ).

Ο ΓΔ  κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης είχε καταφέρει να περάσει αρκετά ψηλότερα από τον  ΕΚΜΟ30, αλλά τώρα βρίσκεται μόλις κατά μια μονάδα πάνω από αυτόν.

Θα επανέλθει πλήρως η αισιοδοξία μας μόνον αν ο ΓΔ ανακτήσει όχι μόνον τον ΕΚΜΟ30 των 864,10 μονάδων αλλά κυρίως την μισή τετραήμερη διόρθωση κλείνοντας πάνω από τις 870 μονάδες.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 90% με μετοχές Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο δεν θα κάνει πράξεις σήμερα.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται σήμερα τα 2/3 των μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ δυο μετοχές, οι ΑΒΑΞ και ΕΥΡΩΒ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει χειρότερα του -3%.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή αντίστοιχα καθοδική διάσπαση αντίστασης ή αντίστοιχα στήριξης.

Μετά την 4ήμεργη αναταραχή μόνον δύο μετοχές εμφανίζουν υποσχόμενο για ανοδική διάσπαση αντίστασης γράφημα, η ΜΠΕΛΑ και ο ΦΡΛΚ.

Καμία μετοχή δεν σημειώνει σήμερα νέα υψηλά τριμήνου ενώ νέα χαμηλά ιδίου διαστήματος σημειώνει το ΠΛΑΙΣ.

Ο ΔΤΡ  σημειώνει ικανοποιητική άνοδο +2,24% αλλά ανακτά μόνον το 30% της 4ήμερης διόρθωσης ενώ εμείς απαιτούμε το 50%.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text