Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Ο Σπ.Θεοδωρόπουλος ανακοινώνει επίσημη αποχώρηση στη διεκδίκηση της Creta Farms

Ο Σπ.Θεοδωρόπουλος ανακοινώνει επίσημη αποχώρηση στη διεκδίκηση της Creta Farms

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Σπ.Θεοδωρόπουλος ανακοινώνει επίσημη αποχώρηση στη διεκδίκηση της Creta Farms

Σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της αλλαντοβιομηχανίας «Νίκας» και του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου για τη συμμετοχή της ή όχι στη διαδικασία κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών για την εξαγορά της Creta Farms.

Ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος είχε προχωρήσει σε κατάθεση μη δεσμευτικής προσφοράς για την Creta Farms, αλλά φαίνεται πως μετά από επαναξιολόγηση του ρίσκου της επένδυσης, θα ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει στη διαδικασία. Βασικός λόγος ο βαθμός δυσκολίας της επένδυσης, αφού θα χρειαζόταν γενναίο «κούρεμα» στα δάνεια που εμφανίζει η Creta Farms.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον κ. Θεοδωρόπουλο, το ενδιαφέρον τους για την Creta Farms εξέφρασαν ακόμη το fund Lime Capital Partners, που ελέγχει ήδη τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Δουζόγλου, με την πρότασή του να στηρίζεται από τον έναν εκ των δύο βασικών μετόχων της Creta Farms, τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη και ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, ιδιοκτήτης της αλλαντοβιομηχανίας «Λακωνική Τροφίμων».

Οι δεσμευτικές προσφορές αναμένονται για τις 18 Νοεμβρίου, μετά την παράταση που δόθηκε στο τέλος του Οκτωβρίου. Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη, αφού οι ενδιαφερόμενοι προβάλλουν επιπλέον ερωτήματα και ζητούν διευκρινίσεις για την κατάσταση της εταιρείας προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους.

Πηγή: www.reporter.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text