Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Και πάλι σήμερα (Τετ, 20/11/2019) διστάζει ο ΓΔ να πετύχει νέο υψηλό έτους διασπώντας το θερινό υψηλό των 900 μονάδων

Και πάλι σήμερα (Τετ, 20/11/2019) διστάζει ο ΓΔ να πετύχει νέο υψηλό έτους διασπώντας το θερινό υψηλό των 900 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Ημέρα ανάπαυλας θεωρούμε την σημερινή καθώς ο ΓΔ με ελάχιστη μεταβολή (-0,20%, στις 891 μονάδες, στις 3.55 μμ) και με πολύ μικρό τζίρο (55 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) κινείται λίγο κάτω, -1% πιο κάτω, από το υψηλό έτους των 900 μονάδων το οποίο πολύ εύκολα θα μπορούσε να υπερκεράσει.

Στο γράφημά  μας φαίνεται ότι ο ΓΔ ετοιμάζεται για ένα ανοδικό ξέσπασμα προς τις 1000 μονάδες καθώς η τάση είναι καθαρά ανοδική o OBV της αγοράς σε νέα υψηλά έτους και οι ξένοι δείκτες επίσης σε υψηλά έτους ή λίγο κάτω από αυτά.

Οι θετικές προσδοκίες μας θα αμφισβητηθούν μόνον αν ο ΓΔ σημειώσει απότομη διόρθωση χάνοντας το μισό της ανοδικής κίνησης ΒΡ (από τις περίπου 850 μονάδες στις περίπου 890) κλείνοντας κάτω από τον μέσον άξονα των 875 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο.

Μετοχές

Το πλάτος της αγοράς είναι αυτή τη στιγμή καθαρά καθοδικό με τα ¾ των μετοχών να εγγράφουν ζημιές και το ¼ κέρδη ενώ καμία μετοχή δεν σημειώνει μεγάλη μεταβολή πέραν του ±3% δείχνοντας ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι αναμονής ή παγίωσης μετά από 10ήμερη άνοδο.

Η μετοχή της ημέρας : Σήμερα κερδίζει τις εντυπώσεις ο δεικτοβαρής ΟΤΕ με αρκετά μεγάλην άνοδο +2,80% και πολύ μεγάλους όγκους 1,2 εκατ τεμαχίων (που αντιστοιχούν στο 1/3 του σημερινού συνολικού τζίρου) πετυχαίνοντας νέο υψηλό έτους και δίνοντας σήμα για οριακή αύξηση θέσεων.

Καμία άλλη μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών αλλά βρίσκονται κοντά στο να δώσουν οι, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΓΕΚΤ, ΟΤΟΕΛ, ΕΧΑΕ, ΜΥΤΙΛ, ΜΟΗ, ΟΠΑΠ, ΠΕΙΡ, ΑΤΤ, ΣΑΡ , ΤΕΝΕΡΓ, ΦΡΛΚ, ΚΡΙ και ΚΟΥΕΣ.

Στον αντίποδα, κινδυνεύουν να δώσουν σήματα πωλήσεων με καθοδική διάσπαση έγκυρης στήριξης οι, ΕΥΑΠΣ και ΙΝΤΚΑ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνει σήμερα ο ΟΤΕ και νέα χαμηλά τριμήνου σημειώνουν οι, ΕΥΔΑΠ και ΠΛΑΙΣ.

Μεγάλους όγκους διακινεί σήμερα μόνον ο ΟΤΕ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text