Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Trastor: Την έκδοση ΜΟΔ έως 41,08 εκατ. ευρώ αποφάσισε το δ.σ.

Trastor: Την έκδοση ΜΟΔ έως 41,08 εκατ. ευρώ αποφάσισε το δ.σ.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Trastor: Την έκδοση ΜΟΔ έως 41,08 εκατ. ευρώ αποφάσισε το δ.σ.

Την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου (ΜΟΔ) ποσού έως 41.084.115 ευρώ αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο αφού εξειδίκευσε τους επιμέρους όρους του ΜΟΔ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνέχεια της από 29/10/2019 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας αναφορικά με την έκδοση του ΜΟΔ, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 27 του ν. 4548/2018 και διάθεση του ΜΟΔ μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Παράλληλα χορήγησε την κατ’ άρθρο 100 ν. 4548/2018, ειδική άδεια για τη σύναψη συναλλαγής της Εταιρείας με συνδεδεμένο μέρος και ειδικότερα την σύναψη της σύμβασης κάλυψης του ΜΟΔ μετά των παραρτημάτων της και κάθε άλλης σύμβασης ή εγγράφου μεταξύ της Εταιρείας και του μετόχου Wert Red S.à.r.l. σχετικά με το ΜΟΔ.

Αντικείμενο της σύμβασης κάλυψης αποτελεί η κάλυψη από το μέτοχο Wert Red S.à.r.l. του συνόλου των ομολογιών, εκάστης σειράς και επιμέρους έκδοσης, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο του ΜΟΔ.

Η ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την παροχή αδείας για την κατάρτιση της ως άνω συναλλαγής, ελήφθη με βάση την από 11/11/2019 συνημμένη "Ειδική Έκθεση Αξιολόγησης Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή", την οποία συνέταξε ο ανεξάρτητος Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής κ. Ελευθέριος Κουτσόπουλος (Α.Μ. ΣΟΕΛ: 44651), Grant Thornton και σύμφωνα με την οποία η συναλλαγή αξιολογείται δίκαιη και εύλογη για την Εταιρεία και τους μετόχους της, που δεν αποτελούν συνδεδεμένο μέρος.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text