Αρχική | Χρηματιστήριο | Χρηματιστήριο Αθηνών | Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος (Ιντραλότ) επενδύει στην ελληνική γη

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος (Ιντραλότ) επενδύει στην ελληνική γη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος (Ιντραλότ) επενδύει στην ελληνική γη

To Fund Agrowth  θα  κάνει ντεμπούτο  στις αρχές  του 2020

Στο DNA του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου είναι να διαμορφώνει το μέλλον και να καθορίζει το αύριο πάντα με επιτυχία ,  με ότι καταπιάνεται.

Άφησε το στίγμα του στην Intralot όταν στα μέσα της δεκαετίας του 80 ήταν μία startup της εποχής για να  την κάνει στη συνέχεια έναν κολοσσό με διεθνή παρουσία.

Μετά από 25 χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας επιστρέφει από νέο μετερίζι. Τον κέρδισε η ελληνική γη που  έχει να του δώσει πολλά και προσδοκά να ταξιδέψει τους καρπούς της σε όλο τον κόσμο.

Το νέο εγχείρημα του Κωνσταντίνου Αντωνοπούλου περνά μέσα από το Fund Agrowth το πρώτο και εξειδικευμένο στον αγροτοδιατροφικό κλάδο.

Το Agrowth Private Equity Fund είναι το μοναδικό μέχρι σήμερα  Αμοιβαίο Κεφάλαιο Επιχειρηματικό Συμμετοχών που στοχεύει στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με κύρια δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα , ο οποίος να σημειωθεί έδειξε την αξία του κατά την περίοδο της κρίσης αλλά και το μέλλον που έχουν τα αγροτικά προϊόντα στις ξένες αγορές.

Το Fund Agrowth από τις αρχές του νέου έτους αναμένεται να λάβει δράση και να θέσει σε εφαρμογή σχέδια που θα υλοποιηθούν με τη σημαντική ρευστότητα  που  θα διαθέτει και αποτιμάται στα 30 εκατ ευρώ σε πρώτη φάση.

Ο βασικός πυλώνας  χρηματοδότησης του Fund είναι το ΤΑΝΕΟ με 21 εκατ ευρώ και τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια θα προέλθουν από εγχώριους και ξένους επενδυτές, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου και στη στρατηγική  επενδύσεων και των ισχυρών αποδόσεων του Agrowth.

Η διαχειριστική ομάδα του Fund με την καθοριστική  συμμετοχή  του Γιώργου Κονδύλη, στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία σε εταιρικές αναδιαρθρώσεις πολύ γρήγορα θα καταγράψει τις πρώτες συμφωνίες χρηματοδότησης με ομάδες παραγωγών και επιχειρήσεις του κλάδου, με σκοπό τα ελληνικά προϊόντα να ταξιδέψουν στις μεγάλες αγορές του κόσμου.

Ο Κωνσταντίνος  Αντωνόπουλος έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο εταιρείες με κύρια  δραστηριότητα στον αγροτοδιατροφικό κλάδο.

Η Olympian Green με ενασχόληση με το ελαιόλαδο και την K&K Farms με την υδροπονική καλλιέργεια φρούτων.

Πηγή: www.bankingnews.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text