Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ παραμένει και σήμερα (Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019) σε θέση βολής, λίγο κάτω από το υψηλό έτους των 900 μονάδων

Ο ΓΔ παραμένει και σήμερα (Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019) σε θέση βολής, λίγο κάτω από το υψηλό έτους των 900 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Ικανοποιητική για τους αγορασμένους είναι και η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει ελάχιστη πτώση -0,20% (στις 893 μονάδες, στις 3.40 μμ) με μικρό τζίρο, με ανοδικής σημασίας ημερήσιο κηροπήγιο τύπου «σφυρί» και με τους ευρωπαϊκούς δείκτες επίσης κοντά στα υψηλά έτους δηλαδή, σε ανοδική τάση.

Στο γράφημα βλέπουμε πως ο ΓΔ πλησιάζει το θερινό υψηλό έτους των 900 μονάδων το οποίο λόγω ορμής είναι πιθανό να διασπάσει ανοδικά ενισχύοντας την ορμή προς τις 1000 μονάδες.

Το παραπάνω σενάριο δεν θα ισχύει εάν ο ΓΔ γυρίσει άσχημα καθοδικά διασπώντας καταρχήν τον πυθμένα Β των 883 μονάδων και ύστερα τον μέσον άξονα των 877 μονάδων του μηνιαίου του εύρους.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το σχεδόν πλήρως αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Το πλάτος της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι πιο πτωτικό από όσο δείχνει ο επηρεασθείς από τον ΟΠΑΠ Γενικός Δείκτης καθώς τα ¾ των μετοχών φέρουν αρνητικό πρόσημο και το ¼ θετικό ενώ μόνον μια μετοχή, ο σημαντικός ΟΠΑΠ, σημειώνει μεγάλη άνοδο άνω του +3% όπως και μόνον μια μετοχή, η μικρής σημασίας ΜΛΣ, σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : αναμφίβολα είναι ο ΟΠΑΠ ο οποίος με μεγάλη άνοδο +3,75%ν και μεγάλο όγκο 1 εκατ τεμαχίων που αντιστοιχεί στο 1/3 του όλου τζίρου της αγοράς πετυχαίνει νέο υψηλό έτους πλησιάζοντας τα 11 ευρώ (τρέχουσα τιμή 10,81).

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δίνει σήμερα με οριακό τρόπο η ΕΕΕ ενώ καμία μετοχή δεν δίνει βέβαια αντίστροφα σήματα πωλήσεων.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνει σήμερα μόνον ο ΟΠΑΠ και νέα χαμηλά καμία μετοχή.

Μεγάλους όγκους συσσώρευσης παρατηρείται σήμερα σε ΟΠΑΠ και ΙΚΤΙΝ και διανομής σε καμία μετοχή.

ΛΑΜΔΑ. Άνευρη είναι η σημερινή της ανοδική αντίδραση και το γράφημά της είναι bearish. Να δούμε πως θα καλυφθεί η ΑΜΚ και ποια η μετέπειτα συμπεριφορά της μετοχής.

Επίσης ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ διαγράφει bearish κατηφορικό τρίγωνο επίφοβο για απότομο κάθισμα αν και η γενική τάση είναι ανοδική.

Οι ΜΥΤΙΛ και ΟΛΠ διαγράφουν κάτι σαν «γραμμή» (στενό οριζόντιο κανάλι συσσώρευσης)….να  δούμε κατά που θα ξεσπάσουν.

ΜΛΣ δεν είναι ευχάριστα τα μαντάτα για την μετοχή της που με το σημερινό -10% τείνει να χάσει το μισό της τελευταίας ισχυρής +70% ανοδικής αντίδρασης.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text