Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Απάντηση εργαζομένων Intracom σε αιτιάσεις κατά του ομίλου

Απάντηση εργαζομένων Intracom σε αιτιάσεις κατά του ομίλου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απάντηση εργαζομένων Intracom σε αιτιάσεις κατά του ομίλου

«Μόνο κρατικοδίαιτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εργασία μας, που έχει αποφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια άνω των 8 δισ. € σε φόρους και εισφορές», τονίζεται σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων.

Απάντηση σε αιτιάσεις κατά του ομίλου της Intracom, που όπως λέει προέρχονται από κύκλους του Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνει το σωματείο εργαζομένων στον όμιλο, κάνοντας λόγο για «αήθη και χυδαία επίθεση».

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που φθάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν «εταιρίες που εργαζόμαστε "κρατικοδίαιτες" και "χρεοκοπημένες"», το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων στον όμιλο της Intracom αναφέρει ότι «τέσσερις και πλέον δεκαετίες στηρίζουμε με το έργο μας την ελληνική οικονομία στον τομέα της τεχνολογίας, έναν τομέα ιδιαίτερα απαιτητικό σε γνώσεις και δεξιότητες».

«Εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου INTRACOM απαντούμε στον κ. Μαρινάκη ότι χάρη στον προσωπικό εργασιακό μας αγώνα, κατορθώνει σήμερα η χώρα και διαθέτει αξιόλογες θέσεις εργασίας στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας. Μόνο κρατικοδίαιτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εργασία μας, που έχει αποφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια άνω των 8 δισ. € σε φόρους και εισφορές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Πηγή: www.businessdaily.gr

 

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text