Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Δύο νέα εμπορικά κέντρα μέσα στο 2020 - Τα σχέδια Κωσταντίνου και Στασινόπουλου

Δύο νέα εμπορικά κέντρα μέσα στο 2020 - Τα σχέδια Κωσταντίνου και Στασινόπουλου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δύο νέα εμπορικά κέντρα - πάρκα πολιτισμού 100.000 τετραγωνικών μέτρων αναμένεται να κάνουν σύντομα την εμφάνιση τους στην αγορά της Αθήνας.

Πρόκειται για το έργο της εταιρείας PANITA LTD του ομίλου Κωσταντίνου το οποίο αφορά την ανάπτυξη ενός σύγχρονου εμπορικού κέντρου στη Μεταμόρφωση Αττικής αλλά και την ανάπλαση του παλαιού και εν μέρει διατηρητέου βιομηχανικού κέντρου της ΒΙΟΧΑΛΚΟ επί της οδού Πειραιώς στον Ελαιώνα Αττικής, δύο επενδύσεις που πήραν το πράσινο φως από την Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Το εμπορικό κέντρο του ομογενούς επιχειρηματία από την Βενεζουέλα, κ. Παν. Κωνσταντίνου, είναι ύψους 93,4 εκατ. και προβλέπει την ανάπτυξη ενός πολυχώρου μικτών χρήσεων, συνολικής ανωδομής της τάξεως των 50.000 τ.μ.

Η συνολική έκταση είναι 85 στρέμματα στόχος είναι η ανάπτυξη ενός πολυχώρου μικτών χρήσεων, συνολικής ανωδομής της τάξεως των 50.000 τ.μ.

Το έργο θα περιλαμβάνει Εμπορικά Καταστήματα, Κινηματογράφους, Αθλητικά Κέντρα, Γραφεία, Αναψυκτήρια, Παιδική Χαρά, Super Market, Χώρους Στάθμευσης.

Με την λειτουργία του εμπορικού κέντρου προβλέπεται να δημιουργηθούν 722 νέες θέσεις εργασίας.

Στον κ. Κωσταντίνου ανήκει και το εμπορικό κέντρο Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο , ενώ ο ίδιος είναι αντιπρόσωπος γνωστών ξένων σημάτων στην ελληνική αγορά όπως Benetton, Sisley και Barcode.

Όσον αφορά την Βιοχάλκο του Ομίλου Στασινόπουλου που θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα με ακίνητη περιουσία πάνω από 500 εκατ. ευρώ, ετοιμάζεται να προχωρήσει στην δημιουργία ενός πάρκου πολιτισμού και αναψυχής, σε έκταση συνολικής επιφάνειας 70 στρεμμάτων στην Οδό Πειραιώς.

Η επένδυση είναι συνολικού ύψους 117 εκατ ευρώ και αφορά τη δημιουργία μουσείου και ινστιτούτου τεχνολογικής έρευνας.

Το Project περιλαμβάνει επίσης την δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας, κτίριο γραφείων αλλά και εμπορικά καταστήματα.

Να σημειωθεί ότι ορισμένα από τα κτίρια του βιομηχανικού συγκροτήματος με όψη προς την οδό Πειραιώς έχουν ήδη κηρυχθεί διατηρητέα.

Πηγή: www.bankingnews.gr


Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text