Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Alpha Αστικά Ακίνητα: Οι αποφάσεις της ΕΓΣ

Alpha Αστικά Ακίνητα: Οι αποφάσεις της ΕΓΣ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Alpha Αστικά Ακίνητα: Οι αποφάσεις της ΕΓΣ

Η  προσαρμογή  του  Καταστατικού  της  εταιρείας στις  διατάξεις  του ν.4548/2018 και η πολιτική αποδοχών εγκρίθηκαν, μεταξύ άλλων, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ενώ ανακοινώθηκε η εκλογή των μελών  του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κατάστημα της ALPHA BANK, Σταδίου 40, 3ος όροφος, παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.044.094 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17% επί του συνόλου των μετόχων της Εταιρίας. Ψήφισαν 4 μέτοχοι εκπροσωπούντες 13.044.084 μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 93,17% επί του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας.

Η Συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και υπερψηφίστηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας διατάξεως. Ειδικότερα ελήφθησαν, παμψηφεί και ομόφωνα, οι κατωτέρω αποφάσεις:

1) Εγκρίθηκε η προσαρμογή του Καταστατικού της Εταιρίας στις διατάξεις του ν.4548/2018 σύμφωνα με το άρθρο 183 παρ.1 του ανωτέρω νόμου.

2) Εγκρίθηκε η Πολιτική Αποδοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4548/2018.

3) Ανακοινώθηκε η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Γεωργίου Σπηλιόπουλου, Νικολάου Χρυσανθόπουλου και Αλέξανδρου Χουσάκου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Θεμιστοκλή Κορκόντζελου, Κωνσταντίνου Λαμπρινόπουλου και Αθανασίου Αθανασόπουλου.

4) Εγκρίθηκε η εκλογή της Επιτροπής Ελέγχου τα μέλη της οποίας είναι οι κ.κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου, Σαράντης – Ευάγγελος Λώλος και Αλέξανδρος Χουσάκος.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text