Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο σήμερα (Τετ, 11/12/2019) επιστρέφει στην πολιορκία των 900 μονάδων

Ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο σήμερα (Τετ, 11/12/2019) επιστρέφει στην πολιορκία των 900 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Εξαιρετική ήταν η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο +2,59% (στις 883 μονάδες) και μεγάλο τζίρο (87 εκατ) ανέκτησε το 60% της ενοχλητικής διόρθωσης των 40 μονάδων ή -4,20% του πρώτου δεκαημέρου Δεκεμβρίου πλησιάζοντας και πάλι σε απόσταση 17 μονάδων ή 1,90% την ισχυρή αντίσταση των 900 μονάδων την οποίαν αν σπάσει με δύναμη θα ανοίξει ο δρόμος προς το ορόσημο των 1000 μονάδων.

Στο γράφημα φαίνεται η επάνοδος του ΓΔ σε ανοδική τάση αφού η θέση του βρίσκεται πολύ κοντά στο υψηλό διμήνου και μακριά από το χαμηλό ιδίου διαστήματος.

 

Στρατηγική για αύριο, Πέμπτη

Το σχεδόν πλήρες μετοχών ΤΧ δεν θα κάνει αύριο πράξεις.

Μετοχές

Μόνον τρείς μετοχές από τις 50 που παρακολουθούμε έκλεισαν σήμερα αρνητικά ενώ από τις με θετικό κλείσιμο οι 15 από την ίδια ομάδα των εμπορευσίμων έκλεισαν με μεγάλη άνοδο άνω του +3% εκ των οποίων 6 μετοχές (οι ΦΡΙΓΟ, ΑΒΑΞ, ΕΛΛΑΚΤ, ΔΕΗ, ΑΛΦΑ, ΜΛΣ) έκλεισαν με πολύ μεγάλη άνοδο άνω του +5%.

Οι μετοχές της ημέρας : ήταν δύο, οι ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ, που πέτυχαν μεγάλες ανόδους, +5,90% και +3,90% αντίστοιχα, με μεγάλους όγκους σε νέα υψηλά έτους.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δεν διακρίναμε σε καμία μετοχή αλλά ούτε και σήματα πωλήσεων με αντίστροφη σηματοδότηση.

Νέα υψηλά έτους πέτυχαν οι δυο αναφερθείσες μεγάλης κεφαλαιοποίησης, ΔΕΗ και ΟΠΑΠ, και νέα χαμηλά έτους δεν σημείωσε καμία.

Μεγάλες συσσωρεύσεις διακρίναμε σε ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ, ΕΥΡΩΒ, ΜΠΕΛΑ και ΕΤΕ και διανομές σε καμία.

Γενικά, η σημερινή και μόνον συνεδρίαση επανέφερε την αισιοδοξία στην αγορά διαλύοντας τις αμφιβολίες των τελευταίων ημερών.

Θα επανέλθουμε αύριο βράδυ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text