Αρχική | Εταιρίες | Ξένες Εταιρίες | Η JP Morgan ''ανανεώνεται'' για να ανταγωνιστεί τους μεγάλους τραπεζικούς αντιπάλους

Η JP Morgan ''ανανεώνεται'' για να ανταγωνιστεί τους μεγάλους τραπεζικούς αντιπάλους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η JP Morgan Chase & Co. πραγματοποιεί μια μεγάλη κίνηση στη διαχείριση πλούτου, ανανεώνοντας τις επιχειρησιακές της μονάδες σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί καλύτερα τους μεγάλους τραπεζικούς αντιπάλους, όπως τη Morgan Stanley.

Η τράπεζα δημιουργεί μια μονάδα που θα ενώσει τις δραστηριότητες της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ για εύπορους πελάτες και τη χρηματοοικονομική συμβουλευτική δραστηριότητα του δικτύου Chase, σύμφωνα με ένα υπόμνημα που εξετάστηκε από την Wall Street Journal. Η αναδιάρθρωση της επιχείρησης θα περιλαμβάνει επίσης τη νέα χρηματιστηριακή διαδικτυακή εταιρία You Ινωεστ, σύμφωνα με το υπόμνημα.

Η JPMorgan βρίσκεται αντιμέτωπη με μια βιομηχανία όπου οι μεγάλοι ανταγωνιστές και οι ισχυρές startups ανταγωνίζονται για να προσελκύσουν millennials και νέους επενδυτές. Η Charles Schwab Corp. ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα εξαγοράσει την TD Ameritrade Holding Corp., εδραιώνοντας τη προτίμησή της στις discount χρηματιστηριακές.

Η αλλαγή θέτει την τράπεζα στο να εισάγει ένα κύκλο λειτουργιών για πελάτες με περιουσιακά στοιχεία έως τα 25 εκατ. δολ. Η ιδιωτική τράπεζα της JPMorgan για τους πολύ εύπορους πελάτες θα συνεχίσει να λειτουργεί χωριστά. Της νέας μονάδας θα ηγηθεί η Kristin Lemkau, η νυν επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της τράπεζας, σύμφωνα με το υπόμνημα.

Πηγή: www.capital.gr

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text