Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Θέμα ωρών ο εξοστρακισμός του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από τη Folli Follie

Θέμα ωρών ο εξοστρακισμός του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από τη Folli Follie

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Θέμα ωρών ο εξοστρακισμός του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από τη Folli Follie

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προσφύγει μέσα στην εβδομάδα στην Δικαιοσύνη για την αλλαγή διοίκησης στη Folli Follie, με βασικό σκοπό την εκδίωξη του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου.

Η ηγεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει ήδη αποκρυσταλλώσει την τελική μορφή της προσφυγή της στη Δικαιοσύνη, η οποία αποβλέπει στο να δοθεί η καλύτερη δυνατόν ευκαιρία στην εταιρεία να πετύχει την ολοκλήρωση της προσπάθειας αναδιάρθρωσης του δανεισμού της και την υπαγωγής της Folli Follie σε καθεστώς εξυγίανσης με γνώμονα το συμφέρον όλων των μετόχων.

Στη βάση αυτή, η ηγεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει ήδη ξεκινήσει σε συνεργασία με τους συμβούλους της την αξιολόγηση υποψηφίων για την αντικατάσταση μελών του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταλήξει στα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τα μέλη που θα αποχωρήσουν. Ένα εξ’ αυτών φέρεται να προέρχεται από το χώρο των ιχθυοκαλλιεργειών.

Εκτός από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Folli Follie Τζώρτζη Κουτσολιούτσο εκτιμάται πως θα αντικατασταθεί και άλλο ένα πρόσωπο που συνδέεται στενά με το περιβάλλον της οικογένειας.

Το αίτημα της Επιτροπής βασίζεται στην εκτίμηση πως η διοίκηση της προβληματικής εταιρείας δεν λειτουργεί όλη προς το συμφέρον της επιχείρησης αλλά προς το συμφέρον της οικογένειας Δημήτρη Κουτσολιούτσου, που ελέγχει περίπου το 41% του μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου (Audit Committee) της εισηγμένης, πρόεδρος της οποίας είναι ο Ανδρέας Κουτούπης.

Πηγή: www.cnn.gr

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text