Αρχική | Διάφορα | Τα χαρτοφυλάκια του eurocapital.gr

Τα χαρτοφυλάκια του eurocapital.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Στο σύνδεσμό της σελίδας αυτής (πατήστε στον παραπάνω μπλε σύνδεσμο "Αποδόσεις Επενδυτικών Χαρτοφυλακίων"), εμφανίζονται σε καθημερινή βάση, οι αποδόσεις των τριών εκπαιδευτικών χαρτοφυλακίων του eurocapital.gr. Η παρακολούθηση των παραπάνω χαρτοφυλακίων μπορεί να γίνει μόνον από τους συνδρομητές των συγκεκριμένων σελίδων. Τα χαρτοφυλάκια που παρακολουθούνται είναι:

α) Το χαρτοφυλάκιο του “απόλυτου συστήματος συναλλαγών”, οι κινήσεις του οποίου βασίζονται στη θεωρία που αναπτύσσεται στο βιβλίο του κ. Γιάννη Σιάτρα “Ο Κινητός Μέσος Όρος 200 ημερών – Το απόλυτο σύστημα συναλλαγών” (εδώ). Η λειτουργία του χαρτοφυλακίου ξεκίνησε στις 1/1/2019, συμβαδίζει με την έκδοση του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ και αντικατέστησε παλαιότερα εκπαιδευτικά χαρτοφυλάκια. Η πρώτη του κίνηση πραγματοποιήθηκε όταν το “απόλυτο σύστημα συναλλαγών” έδωσε “σήμα αγοράς” στις 26/2/2019.

β) Το χαρτοφυλάκιο “σταθερών μηνιαίων καταβολών” το οποίο επίσης βασίζεται στη θεωρία του “απόλυτου συστήματος” και το οποίο παρουσιάζει ένα σύστημα επένδυσης το οποίο βασίζεται σε μηνιαίες καταβολές ενός συγκεκριμένου ποσού κάθε μήνα (στο παράδειγμα του παρόντος χαρτοφυλακίου είναι €200) στο χαρτοφυλάκιο, το οποίο κινείται με βάση τα σήματα αγορών και πωλήσεων του “απόλυτου συστήματος”. Η λειτουργία του χαρτοφυλακίου ξεκίνησε στις 1/1/2019.

Τα δύο παραπάνω χαρτοφυλάκια ανήκουν στην ίδια συνδρομητική υπηρεσία. Η πορεία των χαρτοφυλακίων παρακολουθείται μέσα από το καθημερινό “Δελτίο Απόλυτου Συστήματος” και τακτικά σχόλια για την πορεία της αγοράς ή των μετοχών. Η συνδρομή στο “Απόλυτο Σύστημα Συναλλαγών” συμπεριλαμβάνει και μία συνδρομή στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ για το διάστημα εγγραφής.

γ) Το “Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο”, η λειτουργία του οποίου βασίζεται στο βιβλίο “Τεχνική Ανάλυση – Το σύστημα του στροφέα” (εδώ) του κ. Δημήτρη Δημόπουλου (βιογραφικό). Η λειτουργία του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2002. Δείτε το διάγραμμα σύγκρισης της πορείας του, σε σχέση με το Γενικό Δείκτη, κατά το διάστημα αυτό (εδώ).

Η πορεία του “Τεχνικού Χαρτοφυλακίου” παρακολουθείται σε καθημερινή βάση με την αναγραφή σχολίων για την πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς από την οπτική της Τεχνικής Ανάλυσης, ενώ κάθε πράξη προαναγγέλεται πριν εκτελεστεί. Δείτε (δωρεάν) παλαιότερα σχόλια του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου (εδώ).

 

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα: