FOURLIS

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Από τη Βουλγαρία θα αρχίσει η ανάπτυξη του νέου τύπου καταστημάτων ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis. Ο όμιλος στοχεύει στην ανάπτυξη συνολικά 15 καταστημάτων στις χώρες που έχει παρουσία, με 5 μεσαίου μεγέθους και 10 μικρού μεγέθους καταστήματα. Πρόκειται για καταστήματα μεσαίου τύπου, τα οποία θα αναπτύσσονται πλησίον ή μέσα στον οικιστικό ιστό ώστε να είναι πλησιέστερα στον καταναλωτή.

Ο Όμιλος Fourlis ανακοίνωσε σχετικά τη σύναψη συμφωνίας για τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος ΙΚΕΑ μεσαίου μεγέθους στην πόλη Βάρνα. Το κατάστημα θα ανοίξει το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και θα είναι μεγέθους 8.000 τμ.

Στον κλάδο οικιακού εξοπλισμού και επίπλων (ΙΚΕΑ), ο Όμιλος λειτουργεί επτά καταστήματα, (πέντε στην Ελλάδα, ένα στη Κύπρο και ένα στη Βουλγαρία), δέκα κέντρων παραγγελιών και παραλαβών - pick up points (έξι στην Ελλάδα, τρία στην Βουλγαρία και ένα στην Κύπρο) και τρία καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και στις τρεις χώρες. Με βάση το πλάνο ανάπτυξης στις τρεις χώρες, στα πλαίσια της επόμενης 5ετίας, ο Όμιλος θα λειτουργήσει 5 καταστήματα ΙΚΕΑ μεσαίου μεγέθους 5.000 - 12.000 τ.μ. και 10 καταστήματα μικρού μεγέθους 1.000 – 2.000 τ.μ..

Σημειώνουμε ότι οι κλάδος οικιακού εξοπλισμού και επίπλων συμμετέχει στο σύνολο των πωλήσεων του Ομίλου κατά 66,0% και στα ΕΒIDTA κατά 70,4%. Δείτε συνοπτικά οικονομικά στοιχεία της εταιρίας (εδώ).

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα
Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη (εδώ
Δείτε την ύλη των παλαιότερων τευχών (εδώ)



Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text