Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Σταθερά πάνω από τις 900 μονάδες κινείται ο ΓΔ σήμερα, Τρίτη, 7/1/20

Σταθερά πάνω από τις 900 μονάδες κινείται ο ΓΔ σήμερα, Τρίτη, 7/1/20

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font


Ανακούφιση θα πρέπει να αισθάνονται σήμερα οι long επενδυτές καθώς ο ΓΔ δεν συνεχίζει την οξεία διόρθωση (λόγω των συμβάντων στη Μ. Ανατολή) της Παρασκευής αλλά γυρίζει και πάλι ανοδικός +0,60% (στις 925 μονάδες, στις 3.10 μμ) με μέτριο τζίρο (60 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) πλησιάζοντας παρά 5 μονάδες ή 0,50% το πρόσφατο υψηλό εποχής των 930 μονάδων. Την ίδια περίπου ανοδική αντίδραση σημειώνουν και οι ευρωπαϊκοί δείκτες.



Στο γράφημα βλέπουμε την  σταθερή και αυτοενισχυόμενη ανοδική τάση του ΓΔ που θα διατηρείται, βάσει διαγραμματικών κριτηρίων, σε ισχύ όσο ο ΓΔ δεν θα διορθώνει κάτω του ΕΚΜΟ30 των 895 μονάδων όπου συμπίπτει και η μέση τιμής της δίμηνης volatility.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το πλήρες μετοχών ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Παρά την ήπια άνοδο του ΓΔ, ο λόγος ανοδικών/καθοδικών μετοχών είναι πολύ ικανοποιητικός, 3 προς 1, ενώ 4 μετοχές, οι ΜΙΓ, ΑΔΜΗΕ, ΙΑΤΡ και ΑΛΜΥ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +5% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει περισσότερο του -2%.

Η μετοχή της ημέρας : με κριτήρια το ποσοστό ανόδου, τους όγκους και την διαγραμματική θέση, καμία μετοχή δεν διακρίνεται σήμερα.

Επίσης, καμία μετοχή δεν δίνει σήματα αγορών ή πωλήσεων με διασπάσεις αντίστοιχα έγκυρων αντιστάσεων ή στηρίξεων. Γενικά, η σημερινή συνεδρίαση δεν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε κατιδίαν μετοχές.

Αυτές που διακρίνονται κάπως είναι όσες σημειώνουν νέα υψηλά 3μήνου όπως οι, ΛΑΜΔΑ, ΣΑΡ και ΑΔΜΗΕ και όσες διακινούν  αυξημένους όγκους όπως οι, ΛΑΜΔΑ, ΑΔΜΗΕ και ΦΡΙΓΟ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text