Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Σε νέα πεδία η Audio Visual, κλειδί το Internet of Things

Σε νέα πεδία η Audio Visual, κλειδί το Internet of Things

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Το στρατηγικό της σχεδιασμό για την επόμενη πενταετία παρουσιάζει στο τέλος της εβδομάδας η Audio Visual. Η είσοδος στο IoT μέσω της Globalsat δίνει ευκαιρίες για συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες.

Στο Internet Of Things βρίσκεται το κλειδί για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας στην Audio Visual, η οποία έχει ήδη βάλει τις βάσεις μέσω της Globalsat για να διεκδικήσει μερίδιο από μια αγορά που αποτελεί το επόμενο τεχνολογικό στοίχημα.

Η εταιρεία αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας να ανακοινώσει τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την επόμενη πενταετία, στον οποίο περιλαμβάνονται εξαγορές, απορροφήσεις θυγατρικών και βέβαια οι κινήσεις στο επίπεδο του IoT.

Η εισηγμένη που έχει ισχυρούς βασικούς μετόχους την οικογένεια Βαρδινογιάννη, έχει ήδη μέσω της Globalsat εισέλθει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet Of Things (IoT), με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με κορυφαίες εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και να προσφέρει ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές ψηφιακές λύσεις.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει στην απορρόφηση της Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα και της International Gaming and Entertainment,  προχώρησε στην ίδρυση της Anadisi Smart, που ασχολείται με την διαχείριση εκτυπώσεων  και εξαγόρασε την Kristelcom Investment.

Η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες και οι ανακοινώσεις θα αλλάξουν την θέση της σε πολλούς κλάδους, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η συμμετοχή νέων μετόχων ή η διενέργεια placement, καθώς το ποσοστό του βασικού μετόχου βρίσκεται σε επίπεδα άνω του 90%.

Για την παροχή end-to-end IoT λύσεων η Globalsat προχώρησε σε συμφωνία με την Vodafone Innovus, θυγατρική της Vodafone Ελλάδας, με σκοπό να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η πρωτοποριακή IoT πλατφόρμα της.

Οι λύσεις ΙοΤ εκτείνονται σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας όπως Βιομηχανία, Γεωργία, Τουρισμός, Μεταφορές, Ασφάλειες, Ναυτιλία, Λιανικό Εμπόριο, Χονδρική Αγορά, Leasing ενώ υποστηρίζουν και End-To-End λύσεις για Έξυπνες Πόλεις (Smart Cities), Έξυπνους Πολίτες (Smart Citizens), Ιατρικές συμβουλές και άμεση αντιμετώπιση περιστατικών και άλλα.

Πηγή: businessdaily.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text