Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού έναντι 1,9 εκατ. από την Quest

Εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού έναντι 1,9 εκατ. από την Quest

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εξαγορά φωτοβολταϊκού σταθμού έναντι 1,9 εκατ. από την Quest

Με την ανωτέρω εξαγορά η εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, του ενεργειακού βραχίονα του Ομίλου Quest Συμμετοχών, ανέρχεται σε 26,2MW.

H Quest εξαγόρασε 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΛΙΟΜΥΛΟΣ ΑΕ» έναντι τιμήματος 1,9 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου του καθαρού δανεισμού. Με την ανωτέρω εξαγορά η εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, του ενεργειακού βραχίονα του Ομίλου Quest Συμμετοχών  (Quest Energy A.E.), ανέρχεται σε 26,2MW.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η "Quest Συμμετοχών Α.Ε." ενημερώνει ότι η κατά 100% έμμεση θυγατρική της εταιρεία «ΞΥΛΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ» την 21η  Ιανουαρίου 2020, ολοκλήρωσε την εξαγορά του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΛΙΟΜΥΛΟΣ ΑΕ» έναντι τιμήματος € 1,9 εκατ. συμπεριλαμβανομένου του καθαρού δανεισμού.

Η εταιρεία «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΛΙΟΜΥΛΟΣ ΑΕ» διαθέτει φωτοβολταϊκό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 0,985 MW, στον Δήμο Αλμυρού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Με την ανωτέρω εξαγορά η εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, του ενεργειακού βραχίονα του Ομίλου Quest Συμμετοχών  (Quest Energy A.E.), ανέρχεται σε 26,2MW.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text