Αρχική | Χρηματιστήριο | Μικρομέτοχος-Επιλογές | (Nο.15) 27/1- X.A 2020: Πολλά ενδιαφέροντα(;), απαντήσεις, σχόλια και αναφορές

(Nο.15) 27/1- X.A 2020: Πολλά ενδιαφέροντα(;), απαντήσεις, σχόλια και αναφορές

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
(Nο.15) 27/1- X.A 2020: Πολλά ενδιαφέροντα(;), απαντήσεις, σχόλια και αναφορές

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ
ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΟΙ… ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΝ
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…

**

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

 • ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΙΔΜΑ (4,7 εκατ.) + ΜΠΗΤΡΟΣ (2,6 εκατ.) = 7,3 εκατ. ευρώ
 • ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: 9,2 εκατ. ευρώ
 • ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΙΔΜΑ (-100 εκατ.) + ΜΠΗΤΡΟΣ (-41,6 εκατ.) =  ΑΡΝΗΤΙΚΑ 141,6 εκατ.
 • ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: +16,5 εκατ. ευρώ…
 • ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΣΙΔΜΑ (100 εκατ.) + ΜΠΗΤΡΟΣ (120 εκατ.) = 220 εκατ. ευρώ.
 • ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ**: 24 εκατ. ευρώ.

**Συμφώνησε μέσα στο καλοκαίρι με τις πιστώτριες τράπεζες την αναδιάρθρωση του δανεισμού της, καθιστώντας το σύνολο σχεδόν των σχετικών υποχρεώσεών της μακροπρόθεσμο (διάρκεια δώδεκα ετών) και το κόστος χρηματοδότησης χαμηλότερο. Η συμφωνία αυτή δίνει τα περιθώρια στην εταιρεία να σχεδιάσει σε μακροπρόθεσμη βάση την ανάπτυξή της, χωρίς το άγχος της ρευστότητας και χωρίς το υψηλό κόστος χρηματοδότησής της.

ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ – ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ – ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΤΙ Η ΣΙΔΜΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΠΗΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΜΠΗΤΡΟΥ

***

ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από τα ανωτέρω και μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης κατατεθέντα αντιλαμβάνεσθε, γιατί πολλές φορές αποκαλούμε την αγορά του Χ.Α και τον όλο περίγυρο της ωες … “Το Κλουβί με τις Τρελλές”.  Το συγκεκριμένο ερώτημα σας, εάν δηλ. η κ. Ελένη Κορδέλλου συνεχίζει να ρευστοποιεί, κανονικά δεν θα έπρεπε να σας απασχολεί.

1) Δεν είναι τόσο αφελής σε τέτοιο κλίμα να το πράττει, πόσο μάλλον που ξέρει πολύ καλά τι παίζεται στο κλάδο της και στο ταμπλό…

2) Η διένεξη – εμπλοκή με την Τράπεζα έχει λήξει…

3) Με λογιστική αξία 0,7800 και με την τιμή στα… 0,4300 ευρώ αργά ή γρήγορα θα επανέλθει η ηρεμία της λογικής.

4) Αν τώρα συνεχίζει να πουλά, μην έχετε καμμία αμφιβολία ότι δεν θα της αφήσουν λέπι.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΟΧΗΣ
 • ΥΠΟΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ
 • Η ΑΙΤΙΑ ΓΝΩΣΤΗ, ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

**

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-Ι): Σε νέα ιστορικά υψηλά έκλεισαν οι Quest (+4,96%) και Autohellas (+0,50%), κινητικότητα αλλά και αυξημένη προσφορά στην Audiovisual (+1,25%), “τσίμπησαν” λίγο οι συναλλαγές στον Ακρίτα (+11,11%), ανέβασε συναλλαγές ο Κέκροπας (+2,21%), κάτι συνεχίζει να κινείται στην Flexopack (+4,17%), ενώ επιστροφή αγοραστών σημειώθηκε σε Centric (+0,75%), MIG (+9,19%), Reds (+4,55%), Intralot (+1,67%), Ιντρακόμ (+2,15%) και Εβροφάρμα (+2,44%).

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΙ): Από τις 13/1 έχουν να “δουν” αρνητικό κλείσιμο οι Μινέρβα (+25,68%) και Γενική Εμπορίου (+1,09%) και από τις 14/1 η Ελλάδος (+0,65%), θα συνεχίσει να παίρνει βοήθειες ο Άβακας (+9,09%), δύο οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για Ιντρακάτ (+5,04%) και Πλ. Θράκης (+0,97%) και τρεις για τον Λύκο (+1,62%), ενώ στην Doppler (+19,42%), αν δεν υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις στα αποτελέσματα β’6μήνου, τα μεγάλα κέρδη θα έλθουν από την διακράτηση (!)

DOPPLER – ΑΠΑΝΤΗΣΗ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Φίλοι μας μην μας στέλνετε να σχολιάσουμε τι διαβάσατε αλλού… Δεν είναι αυτή η δουλειά μας ούτε έχουμε καν την όρεξη να χάνουμε την ώρα μας που είναι πολύτιμη (άλλωστε μόνος μου ασχολούμαι με την μελέτη και παρουσίαση των θεμελιωδών μίας εταιρείας ή ενός ομίλου. Δεν εμπιστεύομαι κανένα άλλον παρά μόνον τα ματάκια μου).

 

 • ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΩΡΑ περί ΝΤΟΠΛΕΡ και μας ρωτάτε τι έχουμε να πούμε περί ΝΤΟΠΛΕΡ και αυτών που διαβάσατε αλλού…

 

Ο,ΤΙ δηλαδή … “Στο 6μηνο του 2019, οι συνολικές υποχρεώσεις της Doppler ήταν 21,8 εκατ. ευρώ με τα ίδια κεφάλαια μόλις στα 1,26 εκατ. ευρώ. Και ναι μεν στο 6μηνο υπήρχε σημαντική βελτίωση στα αποτελέσματα χρήσεως (θα περιμένουμε βέβαια να δούμε και το 12μηνο) και θετικό cash flow. Αλλά τα 22 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 1,3 εκατ. ευρώ μας δημιουργούν μεγάλη ανασφάλεια.”

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
 • email Αποστολή άρθρου
 • print Εμφάνιση εκτύπωσης
 • Plain text Προβολή ώς Plain Text