Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | MLS Πληροφορική: Ανακοίνωση

MLS Πληροφορική: Ανακοίνωση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
MLS Πληροφορική: Ανακοίνωση

Η MLS Innovation Inc ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά των wearables.

Η MLS εισέρχεται στην αγορά με 2 μοντέλα, ένα smart band με έγχρωμη οθόνη αφής 1,14” και ένα smart watch με έγχρωμη οθόνη αφής 1,3” με κυρτό γυαλί υψηλής αντοχής 2.5D.

Οι 2 συσκευές υποστηρίζουν πλήρως τους ελληνικούς χαρακτήρες στην προβολή των ειδοποιήσεων των εφαρμογών και είναι συμβατές τόσο με συσκευές Android όσο και με συσκευές iOS. Διαθέτουν μια σειρά από αισθητήρες που σχετίζονται με την ψηφιακή ευεξία και ενημερώνουν το χρήστη για τα βήματα που έχει διανύσει, πόσες θερμίδες έχει καταναλώσει, τους καρδιακούς του παλμούς, το ποσοστό του οξυγόνου στο αίμα αλλά και την ποιότητα του ύπνου του.

Απώτερος στόχος της MLS είναι να ενσωματώσει τη νέα κατηγορία στο οικοσύστημα της ψηφιακής της πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης MAIC, με την ψηφιακή βοηθό να διευρύνει το πεδίο δράσης της, όπως και στην περίπτωση της σχετικής εφαρμογής στο Play Store, πέρα από το στατικό χώρο του σπιτιού ή του γραφείου.

Η αγορά των wearables αποτελεί μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως. Ξεκίνησε ως μια αγορά με περιορισμένο αριθμό συσκευών που απευθυνόταν κυρίως στους early adopters (πρώιμους αποδέκτες). Εξελίσσεται όμως, σύμφωνα με την IDC, σε μια αγορά για το ευρύ κοινό με υψηλή ζήτηση και προβλεπόμενο σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 22,4% μέχρι το 2023.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text