Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα, Τετ, 29/1/2020, να σταθεροποιηθεί κοντά στο υψηλό έτους των 950 μονάδων

Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα, Τετ, 29/1/2020, να σταθεροποιηθεί κοντά στο υψηλό έτους των 950 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Δεν είναι άσχημη η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ με ελάχιστη μεταβλητότητα και ελάχιστο τζίρο διατηρεί την θέση του λίγο κάτω , -1,50% κάτω, από το πρόσφατο υψηλό έτους διατηρώντας ακμαία την ανοδική τάση και το ίδιο συμβαίνει και στους κύριους ξένους δείκτες, παρά την συνεχιζόμενη επέκταση του κοροναϊού.

Εμείς θα ενοχληθούμε μόνον αν ο ΓΔ χάσει το μισό της γεναριάτικης ανόδου ΡΤ (κοίτα σχήμα) κλείνοντας κάτω των 930 μονάδων ενώ θα απογοητευτούμε και θα προχωρήσουμε στις πρώτες πωλήσεις μας εάν οΓΔ κλείσει κάτω από το χαμηλό Κλείσιμο Ρ των 915 μονάδων.

Όσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από τις 930 μονάδες, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αλλά θα αναμένουμε την κατάκτηση των 1000 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο


Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το ΤΧ.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των 50 εμπορεύσιμων μετοχών που παρακολουθούμε και καθοδικά το υπόλοιπο 1/3 ενώ καμία μετοχή δεν παρουσιάζει μεταβλητότητα πέραν του ±3%, δείχνοντας ότι η συνεδρίαση είναι αναμονής.

Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν μας εντυπωσιάζει σήμερα με την άνοδο-όγκους-διαγραμματική θέση ώστε να την θεωρήσουμε σαν μετοχή της ημέρας.

Διαγραμματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δύο, ΦΡΛΚ και ΕΥΔΑΠ, που πλησιάζουν τον αγοραστικό τους στροφέα – υψηλό τριμήνου κάνοντας εύκολη την ανοδική του διάσπαση και οι 5 μετοχές, ΟΤΟΕΛ, ΚΟΥΕΣ, ΤΕΝΕΡΓ, ΕΛΛ και ΠΡΟΦ, που πετυχαίνουν σήμερα νέα υψηλά έτους αλλά που έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τον αγοραστικό τους στροφέα.

Μεγάλους όγκους διακινεί σήμερα μόνον η ΟΤΟΕΛ.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text