Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Frigoglass: Ολοκληρώθηκε η έκδοση ομολογιών ύψους €260 εκατ.

Frigoglass: Ολοκληρώθηκε η έκδοση ομολογιών ύψους €260 εκατ.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Frigoglass: Ολοκληρώθηκε η έκδοση ομολογιών ύψους €260 εκατ.

Η Frigoglass ABEE ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της Frigoglass Finance B.V. ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσφορά και έκδοση των ομολογιών προνομιακής εξασφάλισης συνολικού ύψους €260 εκατ. με επιτόκιο τοκομεριδίου 6.875% και λήξης 2025 (οι "Ομολογίες") στις 12.2.2020.

Οι Ομολογίες είναι εγγυημένες και με προνομιακή εξασφάλιση από τη Frigoglass και ορισμένες από τις θυγατρικές της (οι "Εγγυήτριες Θυγατρικές"). Οι απαιτήσεις από τις Ομολογίες και τις εγγυήσεις είναι εξασφαλισμένες σε προνομιακή βάση (ενώ ορισμένες μελλοντικές απαιτήσεις καθώς και απαιτήσεις από αντιστάθμιση κινδύνου που έχουν ήδη εξασφαλιστεί αναμένεται να καταταχθούν πρώτες). Οι εξασφαλίσεις αποτελούνται από ενεχυριάσεις μετοχών των Εγγυητριών Θυγατρικών, ορισμένων τραπεζικών λογαριασμών και ενδοομιλικών απαιτήσεων.

Οι Ομολογίες εκδόθηκαν με τιμή έκδοσης 100.000% ενώ αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Δελτίο Τιμών του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου και συγκεκριμένα στο Euro MTF Market.

Αποπληρωμή υφιστάμενων οφειλών

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το προϊόν της έκδοσης θα χρησιμοποιηθεί:

(α) για την αποπληρωμή υφιστάμενων οφειλών των εταιρειών του Ομίλου,

(β) για άλλους εταιρικούς σκοπούς και

(γ) για την καταβολή των αμοιβών και εξόδων σε σχέση με την προσφορά των Ομολογιών.

Αναφορικά με την αποπληρωμή υφιστάμενων οφειλών των εταιρειών του Ομίλου, η Frigoglass θα αποπληρώσει το συνολικό ανεξόφλητο ποσό των ομολογιών προνομιακής εξασφάλισης και εγγυημένων λήξης 2021 καθώς και το συνολικό ανεξόφλητο ποσό των ομολογιών με εξασφάλιση δεύτερης τάξης λήξης 2022. Οι αποπληρωμές ως ανωτέρω αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά την 13η Φεβρουαρίου 2020.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text