Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Folli Follie: Δημοσιοποιήθηκε η πρόσκληση προς τους ομολογιούχους

Folli Follie: Δημοσιοποιήθηκε η πρόσκληση προς τους ομολογιούχους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Folli Follie: Δημοσιοποιήθηκε η πρόσκληση προς τους ομολογιούχους

Του Νίκου Χρυσικόπουλου

Δημοσιοποιήθηκε η πρόσκληση προς τους Ομολογιούχους της Folli Follie για την παροχή έγκρισης (Consent Solicitation) στο προτεινόμενο σχέδιο οικονομικής αναδιάρθρωσης του Ομίλου. Όπως ανέφερε το Capital.gr., η περίοδος για την παροχή ή μη της έγκρισης ξεκινά σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, και ολοκληρώνεται στις 6 Μαρτίου.

Η πρόσκληση έχει δημοσιευτεί στο Swiss Exchange (SIX) όπου είχε εισαχθεί προς διαπραγμάτευση το ομόλογο που εξέδωσε η FFG μέσω της θυγατρικής της εταιρείας "FF Group Finance Luxembourg II S.A.", με έδρα το Λουξεμβούργο, τον Νοέμβριο του 2017, ενώ ανάλογη πρόσκληση απευθύνθηκε και στους υπόλοιπους ομολογιούχους. Μετά την έναρξη του launching, θα ακολουθήσει, εντός της ίδιας χρονικής περιόδου, και η ανακοίνωση  του rehabilitation plan.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αποτέλεσμα πολύμηνων διαπραγματεύσεων της διοίκησης της εταιρείας και των συμβούλων της (Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, Δικηγορική Εταιρεία Weil και Δικηγορική Εταιρεία  Σοφός & Συνεργάτες) με τους εκπροσώπους και συμβούλους μιας ad hoc ομάδας ανέγγυων πιστωτών και κατόχων χρεογράφων Schuldschein, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Oasis Management, Mercier Vanderlinden, Kyma, Bank Of China (Luxembourg) και η βελγική AG Insurance.

Σε ό,τι αφορά στα ποσοστά αποδοχής της προτεινόμενης συμφωνίας, ζητούμενο για να προχωρήσει η διαδικασία είναι να υπάρξει συναίνεση από το 66% (2/3) των παρισταμένων στη συνέλευση των ομολογιούχων (εφόσον επιτευχθεί απαρτία 66% επί του ληξιπρόθεσμου κεφαλαίου των ομολόγων), ενώ σε περίπτωση επαναληπτικής συνέλευσης η απαιτούμενη απαρτία θα είναι τουλάχιστον 33% (1/3) επί του ληξιπρόθεσμου κεφαλαίου των ομολόγων.

Αντίστοιχα, σχετικά με τα "Ομόλογα 2021" (λήξεως 2021), το Σχέδιο Εξυγίανσης πρέπει να υπερψηφιστεί από το 66% των παρισταμένων σε οποιαδήποτε συνέλευση (εφόσον επιτευχθεί απαρτία 66% επί του ληξιπρόθεσμου κεφαλαίου των ομολόγων).

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text