Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Intrakat: ΕΓΣ στις 20 Μαρτίου για νέο Δ.Σ. και πρόγραμμα stock options

Intrakat: ΕΓΣ στις 20 Μαρτίου για νέο Δ.Σ. και πρόγραμμα stock options

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Intrakat: ΕΓΣ στις 20 Μαρτίου για νέο Δ.Σ. και πρόγραμμα stock options

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της INTRAΚΑΤ θα πραγματοποιηθεί την 20η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως – stock options, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού της Συμβουλίου, η οποία ελήφθη κατά τη Συνεδρίαση της 18ης Φεβρουαρίου 2020, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της εδρεύουσας στην Παιανία Αττικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ" και το διακριτικό τίτλο "INTRAΚΑΤ", σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 20η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 π.μ. στο Δήμο Παιανίας Αττικής (19ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Κτίριο Β7, Αμφιθέατρο, 2ος όροφος) προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών, σύμφωνα με το άρθρο 87 παρ. 5 του Ν.4548/2018 και το άρθρο 3 του Ν.3016/2002.

2. Εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν.4449/2017.

3. Θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαιρέσεως – stock options, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 10 του Καταστατικού της Εταιρείας και τις διατάξεις του άρθρου 113 του ν. 4548/2018.

4. Διάφορες Ανακοινώσεις

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text