Αρχική | Πολιτική | Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε έναν προϋπολογισμό της ΕΕ που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα και θα υποστηρίζει τους στόχους μας

Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε έναν προϋπολογισμό της ΕΕ που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα και θα υποστηρίζει τους στόχους μας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter για τις διαπραγματεύσεις κατά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

«Συζητήσεις με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και του Βελγίου για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρειαζόμαστε έναν προϋπολογισμό που αντιμετωπίζει τα προβλήματα των χωρών της ΕΕ και υποστηρίζει τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει για το μέλλον και την ευημερία των πολιτών μας» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ενόψει της επανέναρξης της έκτακτης συνόδου κορυφής για τον νέο επταετή προϋπολογισμό της ΕΕ.

Εν τω μεταξύ, εν αναμονή της συμβιβαστικής πρότασης του Σαρλ Μισέλ βρίσκονται οι ηγέτες των κρατών-μελών της ΕΕ. Ο κ. Μισέλ αναμενόταν να καταθέσει τη συμβιβαστική του πρόταση στην ολομέλεια των εργασιών της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr
Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text