Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Η Ελληνικά Καλώδια συμμετέχει σε έργο της δανέζικης εταιρείας ηλεκτρισμού Energinet

Η Ελληνικά Καλώδια συμμετέχει σε έργο της δανέζικης εταιρείας ηλεκτρισμού Energinet

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η Ελληνικά Καλώδια συμμετέχει σε έργο της δανέζικης εταιρείας ηλεκτρισμού Energinet

Την επιλογή της εταιρείας Ελληνικά Καλώδια ΑΕ (Hellenic Cables) από την εταιρεία μεταφοράς ηλεκτρισμού της Δανίας Energinet, ως έναν από τους τρεις κατασκευαστές καλωδίων στη συμφωνία – πλαίσιο για υπόγεια συστήματα καλωδίων υψηλής τάσης (145-170 kV), ανακοίνωσε η Cenergy Holdings.

Εκτός από την προμήθεια καλωδίων υψηλής τάσης, η σύμβαση περιλαμβάνει όλες τις εργασίες, τον εξοπλισμό και τα υλικά που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εργοστασιακό έλεγχο, την μεταφορά, την επίβλεψη της τοποθέτησης καλωδίων, την εγκατάσταση των συνδέσμων και των τερματικών για τις ανάγκες του χερσαίου δικτύου υψηλής τάσης της Δανίας.

Η οκταετής σύμβαση (2020-2028) θα καλύψει μέρος των συνολικών αναγκών της Energinet ενώ το εκτιμώμενο μήκος καλωδίων σε αυτό το διάστημα αναμένεται να είναι περίπου 4.200 χλμ. και θα διαμοιραστεί στους τρεις κατασκευαστές είτε με άμεση ανάθεση είτε με διαγωνισμούς ανάμεσα στους κατασκευαστές που συμμετέχουν στη συμφωνία – πλαίσιο.

Τα καλώδια 145-170 kV θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Θήβα, όπου το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, οι εγκαταστάσεις κορυφαίας τεχνολογίας και η εφαρμογή βέλτιστων εργασιακών πρακτικών, εγγυώνται υψηλότατη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text