Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Ο ασφαλιστικός κλάδος στηρίζει το σύστημα υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας

Ο ασφαλιστικός κλάδος στηρίζει το σύστημα υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο ασφαλιστικός κλάδος στηρίζει το σύστημα υγείας στη μάχη κατά της πανδημίας

Σε αυτήν την κρίσιμη δοκιμασία για την χώρα μας, η οποία μάχεται εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και συνολικά ο ασφαλιστικός κλάδος στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια ενίσχυσης του συστήματος υγείας.

Με πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ και με στόχο την προστασία της υγείας και της ανθρώπινης ζωής, οι ασφαλιστικές εταιρίες-μέλη της προσφέρουν 150.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Με το ποσό αυτό θα καλυφθούν οι ανάγκες των νοσοκομείων σε σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό όπως monitors παρακολούθησης των ασθενών, αντλίες έγχυσης για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αναπνευστήρες.

Οι εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς, εκτός από την άμεση ανταπόκριση σε αυτήν την κινητοποίηση της ΕΑΕΕ, αναλαμβάνουν παράλληλα και δικές τους πρωτοβουλίες προς την ίδια κατεύθυνση δηλώνοντας την ετοιμότητα της ασφαλιστικής αγοράς να συμβάλει στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως είναι αυτή που βιώνει η χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.

"Εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας, ο ασφαλιστικός κλάδος δηλώνει έτοιμος να συνδράμει τη συλλογική προσπάθεια και να ενισχύσει όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, δηλαδή το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων μας. Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και συνεργαζόμαστε με την Πολιτεία για να βοηθήσουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε", δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text