Αρχική | Οικονομία | Ελληνική Οικονομία | Όμιλος METRO: Πρόσθετες αμοιβές 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους

Όμιλος METRO: Πρόσθετες αμοιβές 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Όμιλος METRO: Πρόσθετες αμοιβές 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους

Στην περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων στα My market, στα METRO Cash & Carry και στα κέντρα διανομής της εταιρείας προχωρά ο Όμιλος METRO.«Από την πρώτη μέρα της κρίσης και ειδικότερα από την πρώτη μέρα των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν από τις αρχές, οι εργαζόμενοι των My market, των METRO Cash & Carry και των κέντρων διανομής της εταιρείας, ανταποκρίθηκαν στο έργο της εξυπηρέτησης κάθε πελάτη μας σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Με έντονη την αίσθηση της ευθύνης και ξεπερνώντας πολλές και καθημερινές δυσκολίες, στάθηκαν αποτελεσματικά στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων και απαιτητικών περιστάσεων. Για το χρονικό διάστημα μέσα στο μήνα Μάρτιο κατά το οποίο οι άνθρωποι μας κλήθηκαν και εργάστηκαν με ξεχωριστό θάρρος υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες, η εταιρεία θα προχωρήσει σε πρόσθετες αμοιβές των εργαζομένων κατά 2.500.000 εκατ. ευρώ», επισημαίνει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Επιπλέον, η εταιρεία για να υποστηρίξει τη δουλειά όλων, προχωρά σε 450 προσλήψεις για τις ανάγκες των My market, του E-Shop και των Κέντρων Διανομής. Επίσης, τα My market ανακοίνωσαν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας τους με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε καραντίνα, μετά από σχετική απόφαση των Αρχών. Η ΚΕΔΕ κατέγραψε αναλυτικά τις ανάγκες των περιοχών που ήδη βρίσκονται σε καραντίνα. Στο πλαίσιο αυτό, τα My market προχωρούν σε 1η φάση στην αποστολή 60.000 τεμαχίων κάθε κατηγορίας. Πρόκειται για τις ποσότητες που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων, για 14 ημέρες, στις περιοχές σε καραντίνα των Δήμων Ξάνθης, Καστοριάς, Σκύδρας, Αλμωπίας, 'Αργους Ορεστικού, Μύκης, Βοΐου και Νεστορίου.

Είναι οι πρώτες περιοχές που υποστηρίζονται πλήρως από τα My market στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής. Τα My market θα συνεχίσουν να καλύπτουν σε προμήθειες το σύνολο των βασικών αναγκών των ευπαθών ομάδων σε κάθε γωνιά της χώρας που αντιμετωπίζει αντίστοιχη δοκιμασία καραντίνας. Οι ανάγκες αυτές θα καταγράφονται από την ΚΕΔΕ. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες, τα My market έχουν δεχθεί και ανταποκριθεί σε πάνω από 30 αιτήματα στήριξης σε νοσοκομεία, ιδρύματα, κοινωνικά παντοπωλεία, δομές φιλοξενίας σε ολόκληρη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 15.000 συσκευασίες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text