SPACE HELLAS

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
SPACE HELLAS

Κατά το 2019, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών εμφάνισε αύξηση κατά 9,3% και έφτασε στα € 72,3 εκατ. (επίπεδο που αποτελεί νέο ιστορικό υψηλό εσόδων), έναντι € 66,1 εκατ. το 2018. Τα μικτά κέρδη ανήλθαν σε € 15,9 εκατ., δηλαδή στο ίδιο περίπου επίπεδο με το 2018. Το EBITDA ανήλθε σε € 6,3 εκ. το 2019 έναντι € 5,9 εκ. το 2018.

 

Για το 2020 με βάση τις πρώτες ενδείξεις για την ανάπτυξη της αγοράς πληροφορικής και την υλοποίηση σημαντικών έργων, εξακολουθούν να αναφέρουν αύξηση του κύκλου εργασιών για τον Όμιλο. Βεβαίως, το ρευστό περιβάλλον δημιουργεί σημαντικό βαθμό αβεβαιότητας για κάθε πρόβλεψε. Εν τούτοις, η εταιρία υποστηρίζει ότι, παρά τις όποιες καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας, η υπογραφή σημαντικών συμβάσεων και η έναρξη υλοποίησης έργων τεχνολογικής αναβάθμισης και συμβολαίων υποστήριξης σε μεγάλες εταιρίες και το Δημόσιο,δημιουργούν ένα σημαντικό ποσό ανεκτέλεστου έργου και προοπτικές εσόδων για τα επόμενα έτη, στοιχεία που αποτελούν δικλείδες ασφάλειας για το μέλλον της. Η εταιρία δε θα διανείμει μέρισμα, πλην όμως, θα γίνει πρόταση για διανομή έκτακτων αποθεματικών (υπολογίζεται σε 0,06 ανά μετοχή), πρακτική που έχει εφαρμόσει η εταιρία και κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε: Την ετήσια χρηματοοικονομική έκθεση (εδώ), τον πίνακα οικονομικών μεγεθών (εδώ) και τη σελίδα της εταιρίας στο eurocapital.gr (εδώ).

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα
Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη (εδώ
Δείτε την ύλη των παλαιότερων τευχών (εδώ)


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text