Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Πλαστικά Θράκης: Νέα επένδυση από τη Don & Low Ltd σε γραμμή παραγωγής υφάσματος Meltblown

Πλαστικά Θράκης: Νέα επένδυση από τη Don & Low Ltd σε γραμμή παραγωγής υφάσματος Meltblown

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πλαστικά Θράκης: Νέα επένδυση από τη Don & Low Ltd σε γραμμή παραγωγής υφάσματος Meltblown

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.Ε.

4 Μαΐου 2020

Νέα επένδυση από τη Don & Low Ltd σε γραμμή παραγωγής υφάσματος Meltblown

Η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «THRACE PLASTICS CO S.A.» (εφεξής καλουμένη ως «Εταιρεία»), σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 17 του με αριθμό 596/2014 Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, καθώς και του άρθρου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με σκοπό την υπεύθυνη και έγκυρη πληροφόρησή του, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της Don & Low Ltd, με έδρα το Forfar της Σκωτίας αποφάσισε την επένδυση ύψους 4,5 εκ. λιρών που αφορά στην αγορά και εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού για την παραγωγή υλικού meltblown το οποίο θα χρησιμοποιείται για την παραγωγή όλων των τύπων μασκών, από χειρουργικές μάσκες μέχρι και μάσκες τύπου FFP2 και FFP3. Η νέα γραμμή παραγωγής αναμένεται να είναι σε λειτουργία το Σεπτέμβριο.

Για την υλοποίηση της επένδυσης η εταιρεία Don & Low ήρθε σε συμφωνία με το Scottish Enterprise για τη χρηματοδότηση του 80% της επένδυσης. Η χρηματοδότηση θα επιστραφεί στο ScottishnEnterprise εντός των επόμενων πέντε ετών σε αναλογία με το ύψος των πωλήσεων της εταιρείας σε αυτό το διάστημα.

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text