Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Είσοδος της Intralot στην στοιχηματική αγορά των eSports στο Περού

Είσοδος της Intralot στην στοιχηματική αγορά των eSports στο Περού

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Είσοδος της Intralot στην στοιχηματική αγορά των eSports στο Περού

Η Intralot εισάγει τη δυνατότητα στοιχηματισμού στα eSports για την Intralot de Peru. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, με τον τρόπο αυτό επιτρέπεται στην ηγέτιδα εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στο Περού να εμπλουτίσει το στοιχηματικό της προϊόν και να αναβαθμίσει περαιτέρω την ψυχαγωγική εμπειρία του παίκτη σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της διαδικτυακής αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια eSports που διατίθενται σε συνεργασία με την Sportradar είναι τα Counter Strike, League of Legends, Dota2, Star Craft II, Call of Duty και Overwatch. Επιπλέον, διατίθενται τα ηλεκτρονικά πρωταθλήματα Fifa20 και NBA2K. Ακόμα περισσότερα παιχνίδια θα προστεθούν σύντομα στο χαρτοφυλάκιο της Intralot de Peru αυξάνοντας την ελκυστικότητα της προσφοράς για υφιστάμενους και νέους παίκτες.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την επιτυχημένη έναρξη του αθλητικού στοιχήματος στα eSports στην αγορά του Περού και την ενίσχυση του στοιχηματικού προϊόντος μας», δήλωσε ο Alberto D'Angelo, διευθύνων σύμβουλος της Intralot de Peru. «Ως κορυφαίος διοργανωτής στοιχημάτων στο Περού, μελετάμε διαρκώς τρόπους για να επεκτείνουμε τις επιλογές ψυχαγωγίας των παικτών μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία τους. Η Intralot είναι ένας αξιόπιστος και καταξιωμένος συνεργάτης μας σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας άριστη τεχνογνωσία και λύσεις επίγειας αλλά και ψηφιακής τεχνολογίας, βοηθώντας μας να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δραστηριότητα μας» πρόσθεσε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να καινοτομούμε μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη μας Intralot de Peru δημιουργώντας επιπλέον αξία μέσα από την ισχύ μετασχηματισμού της τεχνολογίας μας», δήλωσε ο Χρήστος Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot. «Σε μια ακμάζουσα αγορά όπως αυτή του στοιχηματισμού στα eSports είναι σημαντικό το πλεονέκτημα της πρώτης τοποθέτησης και η επιλογή της Intralot de Peru αποδεικνύει την πρωτοποριακή στρατηγική της με την εμπιστοσύνη της στις καταξιωμένες λύσεις και τις άριστες υπηρεσίες της Intralot, που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Λοταρίας και θα εξασφαλίσουν πρόσθετα έσοδα στο κοινωνικό προϊόν για την περουβιανή κοινότητα» πρόσθεσε.


Πηγή: businessdaily.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text