Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή και τα ομόλογα της MLS

Αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή και τα ομόλογα της MLS

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή και τα ομόλογα της MLS

Του Νίκου Χρυσικόπουλου

Την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής αλλά και των ομόλογων της MLS Πληροφορική αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- έπειτα από την κατάθεση πορίσματος της ΕΛΤΕ επί των πεπραγμένων της οικονομικής χρήσης 2018 της εισηγμένης.

Το πόρισμα, το οποίο ολοκληρώθηκε προ ημερών και εστάλη στη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, εγείρει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζητήματα λογιστικών παρατυπιών που αφορούν συγκεκριμένα την αποτύπωση των άυλων περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας.

Το θέμα ήταν γνωστό εδώ και μήνες ωστόσο οι εποπτικές αρχές όφειλαν να ολοκληρώσουν την έρευνα προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε απόφαση.

Σημειώνεται ότι πέραν των ερευνών της ΕΛΤΕ και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε εδώ και μήνες ζητήσει έρευνα επί των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων χρήσης 2018 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή και τα ομόλογα της MLS

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της χρήσης ακολούθησε ένα μπαράζ ρευστοποιήσεων σε μετοχή και ομόλογα της εταιρείας το οποίο οδήγησε στην κατάρρευση του τίτλου στο Χρηματιστήριο με μαζικές πωλήσεις από θεσμικά και ιδιωτικά χαρτοφυλάκια.


Πηγή: capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text