Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Η Intralot ανακοίνωσε την έναρξη του «Sports Bet Montana» στην Πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ

Η Intralot ανακοίνωσε την έναρξη του «Sports Bet Montana» στην Πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Την έναρξη του «Sports Bet Montana» στην πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ ανακοίνωσε η Intralot. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Λοταρία της Μοντάνα έχει ξεκινήσει το έργο για την εισαγωγή του αθλητικού στοιχήματος από τον περασμένο Μάιο, σε συνέχεια της ψήφισης του νόμου για την άδεια αθλητικού στοιχήματος στην πολιτεία της Μοντάνα.

Η Λοταρία άρχισε να δέχεται αιτήσεις από διάφορες περιοχές για την απόκτηση αδειών αθλητικού στοιχήματος στα τέλη του 2019, ενώ εργαζόταν παράλληλα για τη δημιουργία του ρυθμιστικού πλαισίου και των κανόνων των παιχνιδιών, προκειμένου να διασφαλιστεί το υπεύθυνο παιχνίδι σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό περιεχόμενο.

Η Intralot εγκατέστησε στην Μοντάνα τη νέα της πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος Intralot Orion επιτρέποντας στην Λοταρία της Μοντάνα να προσφέρει αθλητικό στοιχηματισμό μέσω τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης και κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, η Intralot παρέχει στην Λοταρία της Μοντάνα ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Συναλλαγών και Μάρκετινγκ και η Υποστήριξη Πελατών.

«Η τεχνολογική καινοτομία βρίσκεται στο κέντρο της στρατηγικής της Intralot και σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες λύσεις επόμενης γενιάς, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απαράμιλλη και συναρπαστική εμπειρία παίκτη, συμβάλλουν στην αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας των πελατών μας. Προσβλέπω στην επιτυχή λειτουργία της νέας λύσης αθλητικού στοιχήματος στην Μοντάνα, η οποία θα βοηθήσει την Λοταρία να προσελκύσει νέες δημογραφικές ομάδες παικτών και να αυξήσει τις πωλήσεις της», δήλωσε ο Χρήστος Δημητριάδης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot.


Πηγή: sofokleousin.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text