Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα (Τετ, 20/5/20) για 6η εβδομάδα η πλευρική κίνηση του ΓΔ λίγο πάνω από τις 600 μονάδες

Συνεχίζεται και σήμερα (Τετ, 20/5/20) για 6η εβδομάδα η πλευρική κίνηση του ΓΔ λίγο πάνω από τις 600 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Ικανοποιητική για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να σημειώνει αρκετά μεγάλη άνοδο +1,40% (στις 609 μονάδες) με μικρό τζίρο (50 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με τους ευρωπαϊκούς δείκτες να κινούνται επίσης μέσα σε 40ήμερο οριζόντιο κανάλι αναμονής αλλά προς την άνω πλευρά του καναλιού δείχνοντας κάποια δύναμη.

Ο ΓΔ αντίθετα δείχνει κάποια αδυναμία κινούμενος πιο κοντά στη κάτω πλευρά του 40ήμερου καναλιού κινδυνεύοντας από καθοδική διάσπαση.

Εμείς κάνουμε υπομονή έως ότου διασπασθεί το κανάλι, οπότε θα ακολουθήσουμε την διάσπαση με αγορές στην ανοδική και πωλήσεις στην καθοδική.

 

Στρατηγική για το σημερινό κλείσιμο

Το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα ¾ των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το ¼ ενώ 7 μετοχές οι, ΔΕΗ, ΜΙΓ, ΤΙΤΚ, ΙΝΚΑΤ, ΓΕΚΤ, ΤΕΝΕΡΓ και ΕΧΑΕ σημειώνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% ενώ καμία δεν σημειώνει μεγάλες πτώσεις χειρότερες του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Θεωρούμε δύο, την ΔΕΗ που διασπά με μεγάλη άνοδο και μεγάλους όγκους την δικιά της ζώνη συνωστισμού, και την ΤΕΝΕΡΓ, την πρώτη μετοχή που ξεπερνά σήμερα την ύφεση του κορονοιού και σημειώνει νέο υψηλό έτους.

Εκτός των ΔΕΗ και ΤΕΝΕΡΓ, νέα υψηλά διμήνου πετυχαίνουν σήμερα και οι, ΟΤΕ και ΜΠΕΛΑ.

Τέλος, ο δείκτης τραπεζών ΔΤΡ με μικρή πτώση σήμερα ακουμπά το χαμηλό έτους των μέσων Μαρτίου των 269 μονάδων. Ποιος ξέρει πόσα νέα κόκκινα δάνεια θα προκύψουν από το τρέχον lockdown.

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις 3.00 – 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text