Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020) την ανοδική του πορεία σε οριακά νέα υψηλά διμήνου, κοντά στις 670 μονάδες

Ο ΓΔ συνεχίζει και σήμερα (Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020) την ανοδική του πορεία σε οριακά νέα υψηλά διμήνου, κοντά στις 670 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font



Ικανοποιητική είναι και η σημερινή συνεδρίαση με ον ΓΔ αυτή τη στιγμή (3.40 μμ) να καταγράφει νέα άνοδο +1,54% (στις 668 μονάδες) με μέτριο τζίρο (70 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με ακόμα καλύτερες επιδόσεις στους ευρωπαϊκούς δείκτες που και αυτοί πετυχαίνουν νέα υψηλά διμήνου.

Στο γράφημα βλέπουμε την μεσοχρόνια ανοδική τάση του ΓΔ ο οποίος κοντεύει να ανακτήσει τις μισές ζημιές του κορονοιού (εφόσον  θα φτάσει στις 715 μονάδες).

Παραμένουμε λοιπόν αισιόδοξοι όσο ο ΓΔ δεν θα διορθώνει άσχημα κλείνοντας κάτω των 625 μονάδων όπου διέρχεται ο μέσος άξονας του δίμηνου εύρους του.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από το προηγούμενο υψηλό κλείσιμο των 665 μονάδων,  το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 93% σε 97%.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 4/5 των 50 εμπορεύσιμων μετοχών που παρακολουθούμε ενώ 6 μετοχές, οι ΒΙΟΣΚ, ΒΙΟ, ΕΕΕ, ΛΑΜΔΑ, ΑΛΦΑ και ΦΡΙΓΟ, πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +6% σε σύγκριση με καμία μετοχή που να χάνει χειρότερα του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Καμία δεν αξίζει στα σίγουρα αυτόν τον τίτλο αλλά τείνουν να τον αποκτήσουν οι, ΕΕΕ, ΛΑΜΔΑ  και ΜΥΤΙΛ που κινούνται με μεγάλους όγκους σε περιοχές υψηλών διμήνου.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης με σχεδόν ικανοποιητικούς όγκους δίνει σήμερα η ΛΑΜΔΑ. Στο τύπο κυκλοφορεί η είδηση ότι η ΛΑΜΔΑ έχει προβλήματα ρευστότητος, όμως η αγορά ωθεί την μετοχή της σε νέα υψηλά.

Μετοχές που τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών. Παρατηρούμε τις, ΕΕΕ, ΒΙΟ, ΣΕΝΕΡ και ΕΧΑΕ.

Νέα υψηλά διμήνου σημειώνουν σήμερα αρκετές μετοχές όπως οι, ΛΑΜΔΑ, ΚΡΙ, ΓΕΚΤ, ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ, ΜΥΤΙΛ, ΕΥΑΠΣ, ΕΛΧΑ, ΜΟΗ, ΟΛΠ και ΔΕΗ.

ΚΡΙ : εύσημα στην ΚΡΙ καθώς είναι η δεύτερη, μετά την ΤΕΝΕΡΓ, που πετυχαίνει νέα υψηλά έτους πάνω από το υψηλό Ιανουαρίου.

Ποια ή ποιες μετοχές θα αγοράσει το ΤΧ σήμερα εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από το προηγούμενο υψηλό κλείσιμο των 665 μονάδων : θα επιλέξει μια-δύο από τις, ΛΑΜΔΑ, ΜΥΤΙΛ και ΕΧΑΕ.

 

Δείτε την απότίμηση του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου εδώ.

Δείτε τις πράξεις του Τεχνικού Χαρτοφυλακίου εδώ


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text