Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | ΟΠΑΠ: Επαναλειτουργία των παιχνιδών PLAY από τις 8 Ιουνίου

ΟΠΑΠ: Επαναλειτουργία των παιχνιδών PLAY από τις 8 Ιουνίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΟΠΑΠ: Επαναλειτουργία των παιχνιδών PLAY από τις 8 Ιουνίου

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει την επαναλειτουργία των παιχνιδιών PLAY (VLTs) από τις  8 Ιουνίου 2020, στο δίκτυο καταστημάτων PLAY και πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τη συγκράτηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση καθήμενων εντός των καταστημάτων του εμπορικού δικτύου του ΟΠΑΠ επιτρέπεται από τις 6 Ιουνίου 2020.

Σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συνεργατών, των πελάτων και των εργαζομένων στο δίκτυο των καταστημάτων του. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υιοθετεί ολοκληρωμένα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του ιού COVID-19, τα οποία συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες λειτουργίας που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιες αρχές. Ο ΟΠΑΠ και το δίκτυο του υλοποιούν επιπλέον ενέργειες, ώστε να προσφέρουν υπεύθυνα μια ασφαλή παικτική εμπειρία στους πελάτες, οι οποίοι έχουν πλέον πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.

Για την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους, ο ΟΠΑΠ καλεί τους πελάτες να τηρούν τις οδηγίες πρόληψης και υγιεινής των αρχών και να αποφεύγουν το συνωστισμό εντός και εκτός των καταστημάτων.


 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text