Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Σύντομο σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου (Τετ, 17.6.2020)

Σύντομο σχόλιο Τεχνικού Χαρτοφυλακίου (Τετ, 17.6.2020)

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

 

 

Ικανοποιητική για τους longs είναι η σημερινή συνεδρίαση καθόσον ο ΓΔ παγιώνει τα τεράστια +4,50% χθεσινά κέρδη καθώς και την θέση του στο κατώφλι των 700 μονάδων. Αυτή τη στιγμή (2.45 μμ) ο ΓΔ χάνει οριακά -0,14% (στις 676 μονάδες) με μέτριο τζίρο, 65 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο, και με ήπιες ανοδικές τάσεις στους ευρωπαϊκούς δείκτες που εμφανίζουν ακόμα πιο bullish γραφήματα.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Το σχεδόν πλήρως αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

 

Μετοχές

Οι πτωτικές είναι οριακά περισσότερες των ανοδικών αλλά καμία δεν χάνει περισσότερο του -3% σε αντίθεση με 3 μετοχές, τις ΠΕΙΡ, ΙΚΤΙΝ, ΕΤΕ, που κερδίζουν πάνω από +3%.

 

Η μετοχή της ημέρας : Θεωρούμε υπό προϋποθέσεις την ΚΟΥΕΣ που πριν μια ώρα διασπούσε βίαια ανοδικά τον στροφέα της των 8,12 ευρώ δίδοντας σήμα αγορών αλλά τώρα διορθώνει κάτω από τον στροφέα με μέτρια άνοδο +1,77% και μεγάλους όγκους 57 χιλ τεμαχίων. Εάν ο ΚΟΥΕΣ κλείσει πάνω από τα 8,12 ευρώ, θα δώσει μεσοπρόθεσμα σήματα αγορών και θα αξίζει το τίτλο της μετοχής της ημέρας.

 

Η ΠΕΙΡ αυτή τη στιγμή σημειώνει την μεγαλύτερη για εμπορεύσιμη μετοχή άνοδο της ημέρας +8,35% αλλά δεν την θεωρούμε «μετοχή της ημέρας» λόγω των μικρών όγκων.

 

Νέα υψηλά τριμήνου πετυχαίνουν σήμερα μόνον οι ΠΕΙΡ και ΔΕΗ.

 

Τείνουν να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση στροφέα – υψηλού τριμήνου οι, ΕΤΕ, ΜΟΗ, ΕΛΠΕ, ΑΛΦΑ, ΕΥΡΩΒ, ΟΛΘ και ΒΙΟ.

 

Θα επανέλθουμε αύριο κατά τις, ελπίζουμε, 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text