Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Γαλαξίας: Επενδύει σε 2 νέα καταστήματα και στο delivery

Γαλαξίας: Επενδύει σε 2 νέα καταστήματα και στο delivery

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Γαλαξίας: Επενδύει σε 2 νέα καταστήματα και στο delivery

Σε σειρά επενδύσεων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προχωρά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, η οποία μεταξύ άλλων εγκαινιάζει 2 νέα καταστήματα σε Ξυλόκαστρο και Πάτρα.

Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει υπηρεσία delivery, με τις παραγγελίες να γίνονται τηλεφωνικά, ενώ προχωρά και σε σταδιακή ανακαίνιση του συνόλου του δικτύου καταστημάτων υιοθετώντας έξι βασικούς πυλώνες τροφίμων, όπως  ζεστή γωνιά, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ψάρια, φρέσκα σαλατικά, κοτόπουλα καθώς και έτοιμα γεύματα.

Οι νέες καινοτομίες των σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, γίνονται με σκοπό μεταξύ άλλων την αύξηση του νεανικού κοινού στη καταναλωτική του βάση, ενώ σύντομα θα  προχωρήσουν στη δημιουργία e-shop και ηλεκτρονικού φυλλαδίου. Οι νέες πρωτοβουλίες έρχονται σε συνέχεια της προσωποποιημένης κάρτας πιστότητας που στηρίζεται στην χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) με εξατομικευμένες προσφορές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Πουρσανίδης, δήλωσε σχετικά: «Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. συνεχίζει σταθερά το αναπτυξιακό της πλάνο, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες και στοχεύοντας με την ίδια συνέπεια και συνέχεια στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Δέσμευσή μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς τις δυνατότητες που έχουν οι πελάτες μας εντός των καταστημάτων μας, αλλά και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που παρέχουν τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές».

Επίσης, το προσεχές χρονικό διάστημα και έως το τέλος του 2020, αναμένεται να λειτουργήσουν και δύο ακόμη καινούργια ιδιόκτητα καταστήματα Γαλαξίας, ένα στο Ξυλόκαστρο και ένα στην Πάτρα, με το πρώτο να αναμένεται να κάνει εγκαίνια στο τέλος Ιουλίου.

 

naftemporiki.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text